1500tl ye tr de kablosuz 2kda sorunsuz çalışan mouse yok ki sarz istasyonlu en olusu 1500 e gider diye düşünüyorum .beyazlar yeterdi sanki turuncuyu almasaydınız
Hocam ben apex için bekliyordum normalde. Stok gelmez diye proyu almıştım. Kuponum proya gitti iade edip kuponla 750 ye apexi aldım.Gayet iyi fiyattı hocam niye iade ettiniz ki
Bilmiyorum bankaya göre dedi umarım 2 güne gelir. Herkes alsın diye 1 tanesini iptal ettim. 1000tl ye koysam aynı gün satardım yoksa.Harbi mi . İade etmesem mi ikinciyi.
Yaw ihtiyacım yok forumun şu konuyu sabit tutması aldirtmak istiyor beni ama stok bitiyor devamlı neyse g305 ile devam benValla umrumda olmadı ocakta dareu a950 pro 1k yı 1200 e almıştım...
850 ye bedava la bedava
Al 2k'da kullan Allah için ya. 8k'da tabi takılacak, ona dayanan sistem mi olur.3 gün önce inceleme yapan taylandlı youtubera yazdım onda da 4k üstüne alınca takılıyor dedi 1 adet turuncu iptal ettim
bende gelcektim o gazada almadım gerek yok araba alcaz yada motor az bir hedef kaldı harcayamam1 adet pro, 1 adet apex aldım. Niye aldım bilmiyorum Forum etkisi, gazı ......
Siz bilirsiniz hocam en azından apex alabilmişsiniz hayırlı uğurlu olsun Bende 600tlye pro kovalıyorum yakalarsam alıcam burda 1kya felan satarım elimdeki pronun zararı azalır en azından ama ilk önce kredi kartının limitinin yenilenmesi lazım xDHocam ben apex için bekliyordum normalde. Stok gelmez diye proyu almıştım. Kuponum proya gitti iade edip kuponla 750 ye apexi aldım.
Para olmayınca çok. İade etmek gerekiyo
etme para lazım değilse ilana atarsın beklemek istemeyen senden alırHarbi mi . İade etmesem mi ikinciyi.
8K Takılsın o önemli değil 4k'da bile takılıyormuş 3 tane almıştım diğerleri kargo da birini iptal ettim onları da edebilsem keşke 1'ini daha edicektimAl 2k'da kullan Allah için ya. 8k'da tabi takılacak, ona dayanan sistem mi olur.
7800x3d de 8khz bırak 4khz de online oyunlarda özellikle bf2042 ve valoda çok sorun yaşayan var açın okuyun razer modellerinde şuan için 2k bile çok yüksek 4khz de de bence sorun cikarmazAl 2k'da kullan Allah için ya. 8k'da tabi takılacak, ona dayanan sistem mi olur.
Aldığınız fiyattan turuncuyu alabilirim8K Takılsın o önemli değil 4k'da bile takılıyormuş 3 tane almıştım diğerleri kargo da birini iptal ettim onları da edebilsem keşke 1'ini daha edicektim
Yeni hesap açıp sepette 1 gün falan bekletin. arada uygulamaya girin kupon ya da kampanyalar oluyor öyle o kadara düştü bendeSiz bilirsiniz hocam en azından apex alabilmişsiniz hayırlı uğurlu olsun Bende 600tlye pro kovalıyorum yakalarsam alıcam burda 1kya felan satarım elimdeki pronun zararı azalır en azından ama ilk önce kredi kartının limitinin yenilenmesi lazım xD