❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

f5 leyin durmadan düşüyo arada

Gayet iyi fiyattı hocam niye iade ettiniz ki
Hocam ben apex için bekliyordum normalde. Stok gelmez diye proyu almıştım. Kuponum proya gitti iade edip kuponla 750 ye apexi aldım.
Para olmayınca çok. İade etmek gerekiyo :D

3 gün önce inceleme yapan taylandlı youtubera yazdım onda da 4k üstüne alınca takılıyor dedi 1 adet turuncu iptal ettim
Al 2k'da kullan Allah için ya. 8k'da tabi takılacak, ona dayanan sistem mi olur.

Hocam ben apex için bekliyordum normalde. Stok gelmez diye proyu almıştım. Kuponum proya gitti iade edip kuponla 750 ye apexi aldım.
Para olmayınca çok. İade etmek gerekiyo :D
Siz bilirsiniz hocam en azından apex alabilmişsiniz hayırlı uğurlu olsun :) Bende 600tlye pro kovalıyorum yakalarsam alıcam burda 1kya felan satarım elimdeki pronun zararı azalır en azından ama ilk önce kredi kartının limitinin yenilenmesi lazım xD

Al 2k'da kullan Allah için ya. 8k'da tabi takılacak, ona dayanan sistem mi olur.
8K Takılsın o önemli değil 4k'da bile takılıyormuş 3 tane almıştım diğerleri kargo da birini iptal ettim onları da edebilsem keşke 1'ini daha edicektim

7800x3d de 8khz bırak 4khz de online oyunlarda özellikle bf2042 ve valoda çok sorun yaşayan var açın okuyun razer modellerinde şuan için 2k bile çok yüksek 4khz de de bence sorun cikarmaz

Siz bilirsiniz hocam en azından apex alabilmişsiniz hayırlı uğurlu olsun :) Bende 600tlye pro kovalıyorum yakalarsam alıcam burda 1kya felan satarım elimdeki pronun zararı azalır en azından ama ilk önce kredi kartının limitinin yenilenmesi lazım xD
Yeni hesap açıp sepette 1 gün falan bekletin. arada uygulamaya girin kupon ya da kampanyalar oluyor öyle o kadara düştü bende

Geri