İstediğimiz gifi koyabiliyor muyuz ?Ekrana charizard falan koyarım artık baska bisey gelmiyor aklıma
İstediğimiz gifi koyabiliyor muyuz ?Ekrana charizard falan koyarım artık baska bisey gelmiyor aklıma
Aynı durum. Bu ay yemekhanede zehirlenmesek iyidir.Valla ya metelik kalmadı. Bu ay dışardan yemek yasak bana.
Koyabiliyoruzdur ekranın amacı o sonucta yaniİstediğimiz gifi koyabiliyor muyuz ?
YAA BEN DE İSTİYOM AMA YA
Evet koyuluyorKoyabiliyoruzdur ekranın amacı o sonucta yani
5 tane kullansınlar ne diyim100-200 üstüne koysalar ne kalacak komisyon kesilinceUğraştıklarına da değmez takip et kargola vs.
2k ile 8k hz arasında ki farkı bile hissetmen mümkün değil hocam piyasa abartması the flash değilsen o farkı göremezsin ztn yapılmış videolar var bu konu hakkında yanı bu iki model arasında ne fark var bilmiyorum amapro ile apex arasında sıradan vatandaşın hissedebileceği bir fark var mıdır hocalar
Ayrıca sahibinden komısyon kesmıyor100-200 üstüne koysalar ne kalacak komisyon kesilinceUğraştıklarına da değmez takip et kargola vs.
Artık cs de global olabilecem god damn2k ile 8k hz arasında ki farkı bile hissetmen mümkün değil hocam piyasa abartması the flash değilsen o farkı göremezsin ztn yapılmış videolar var bu konu hakkında yanı bu iki model arasında ne fark var bilmiyorum ama
ahahahaha bir de oyuncu koltuğu alırsam bekle beni FPLArtık cs de global olabilecem god damn
Şu klavye denk gelse başka bir şey istemiyorumturuncu çok iyi oldu ak820 max ın yanına çok yakışıcak ajazz takım oldu