Aynı tc ile farkli 2 sipariş verdimUmarım gümrükte kalır hocam :d. Farklı T.C ile sipariş verdiniz değil mi?
Aynı tc ile farkli 2 sipariş verdimUmarım gümrükte kalır hocam :d. Farklı T.C ile sipariş verdiniz değil mi?
işte ben onu istemiyorum ya da 1k usb de olsun çünkü laptop kullanıyorum sürekli kablo görmekten sıktı1K USB yok ama 8K dongle gömülü şarj standı var onu takıp kullanıyorsunuz dongle yerine.
Ben geliyor sanıyordum da izlediğim videolarda çıktığını görmedim umarım çıkıyordur.apexde ekranlı alıcı dışında bir tane daha usb alıcı çıkıyor mu beyler 1k hz için bilen var mı?
O zaman gümrükten geçmez.Aynı tc ile farkli 2 sipariş verdim
Neden geçmesin hocam ?Ben geliyor sanıyordum da izlediğim videolarda çıktığını görmedim umarım çıkıyordur.
O zaman gümrükten geçmez.
İçime doğdu hocam size özel geçmeyecek .Neden geçmesin hocam ?
Haydaaaaaaİçime doğdu hocam size özel geçmeyecek .
Gümrüğe aynı anda girerse sorun çıkar Ticaret bakanlığında şöyle yazıyor "aynı gönderici tarafından Türkiye’deki bir alıcı adına gönderilen aynı konşimento muhteviyatı gönderiler bir bütün teşkil ederek tamamının kıymeti birlikte dikkate alınacaktır."Haydaaaaaa
Bende laptop kullanıyorum masa üstünde kalıcak bu mouse ayrı 1k dongle yoksaişte ben onu istemiyorum ya da 1k usb de olsun çünkü laptop kullanıyorum sürekli kablo görmekten sıktı
İsim ve tcyi degistirisem düzelir miGümrüğe aynı anda girerse sorun çıkar Ticaret bakanlığında şöyle yazıyor "aynı gönderici tarafından Türkiye’deki bir alıcı adına gönderilen aynı konşimento muhteviyatı gönderiler bir bütün teşkil ederek tamamının kıymeti birlikte dikkate alınacaktır."
Düzelir evet. Hocam Technopat'dan da bana yazmasanız iyi olacakİsim ve tcyi degistirisem düzelir mi
KVLSLGKAOKFAO hocam valla hissetim yaDüzelir evet. Hocam Technopat'dan da bana yazmasanız iyi olacak
sen iade et sonra tekrar al ama mavi iseİsim ve tcyi degistirisem düzelir mi