Düzelir evet. Hocam Technopat'dan da bana yazmasanız iyi olacak
Kasım indirimlerinde tekrar stoğa girebilir bunlar belki daha iyileri de girebilir bilemem.Bu stok bi bize mi görünmüyor herkes klavye aldı mouse aldı bi ben alamadım pro alabildim o kadar
dün apex gelmez diye üzüldüm bi baktım konu açmışlarBu stok bi bize mi görünmüyor herkes klavye aldı mouse aldı bi ben alamadım pro alabildim o kadar
Yok telegram kullanmıyorum o kadar değilHocam çok paronayak oldum sayenizde tahmin edeyim telegramda yazdığım kişide sizsiniz
logitech g pro x superlight gelirse olurKasım indirimlerinde tekrar stoğa girebilir bunlar belki daha iyileri de girebilir bilemem.
1400 e pro aldımBu stok bi bize mi görünmüyor herkes klavye aldı mouse aldı bi ben alamadım pro alabildim o kadar
Benimde ondan ümidim var belki orda yakalarız klavye gelirse direk alacağım çok iyi fiyat.Kasım indirimlerinde tekrar stoğa girebilir bunlar belki daha iyileri de girebilir bilemem.
Bende 1229 a aldım hocam1400 e pro aldım
hayırlı torunAllah affetsin anneannemin tcsini girdim
koptum KENDKFKELXLSKAAllah affetsin anneannemin tcsini girdim
apex isal be ben alamkoptum KENDKFKELXLSKA
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı hesaptan 2 pro 1 apex aldım diğer hesaptan 1 apex prolar geçip apex kalırsa çok pis söverim
Aynı hesaptan 2+1 apex 3 099 2 li apexe anneanneminkini girdim diğer 4 mouseta kendi tcm var degissem mi acabkoptum KENDKFKELXLSKA
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı hesaptan 2 pro 1 apex aldım diğer hesaptan 1 apex prolar geçip apex kalırsa çok pis söverim