Düzelir evet. Hocam Technopat'dan da bana yazmasanız iyi olacak![]()
Kasım indirimlerinde tekrar stoğa girebilir bunlar belki daha iyileri de girebilir bilemem.Bu stok bi bize mi görünmüyor herkes klavye aldı mouse aldı bi ben alamadım pro alabildim o kadar
dün apex gelmez diye üzüldüm bi baktım konu açmışlarBu stok bi bize mi görünmüyor herkes klavye aldı mouse aldı bi ben alamadım pro alabildim o kadar
Yok telegram kullanmıyorum o kadar değilHocam çok paronayak oldum sayenizde tahmin edeyim telegramda yazdığım kişide sizsiniz
logitech g pro x superlight gelirse olurKasım indirimlerinde tekrar stoğa girebilir bunlar belki daha iyileri de girebilir bilemem.
1400 e pro aldımBu stok bi bize mi görünmüyor herkes klavye aldı mouse aldı bi ben alamadım pro alabildim o kadar
Benimde ondan ümidim var belki orda yakalarız klavye gelirse direk alacağım çok iyi fiyat.Kasım indirimlerinde tekrar stoğa girebilir bunlar belki daha iyileri de girebilir bilemem.
Bende 1229 a aldım hocam1400 e pro aldım![]()
hayırlı torunAllah affetsin anneannemin tcsini girdim![]()
koptum KENDKFKELXLSKAAllah affetsin anneannemin tcsini girdim![]()
apex isal be ben alamkoptum KENDKFKELXLSKA
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı hesaptan 2 pro 1 apex aldım diğer hesaptan 1 apex prolar geçip apex kalırsa çok pis söverim
Aynı hesaptan 2+1 apex 3 099 2 li apexe anneanneminkini girdim diğer 4 mouseta kendi tcm var degissem mi acabkoptum KENDKFKELXLSKA
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı hesaptan 2 pro 1 apex aldım diğer hesaptan 1 apex prolar geçip apex kalırsa çok pis söverim