aynı fiyata kar etmicem hiç kar etmiyorum zaten bir halttan.valla cok haklısın 2 taneyı anlarımda 5 ne
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne kadara vercen acaba
Arkadaş yazınca girdim baktım sepete ekle vs çıkıyordu üründe, diğer renkler gözükmüyordu sadece turuncu vardı.stoğu nerden gördünüz , ben konudaki linke baktım göremedim ( bitmeden önce )
sahibindene koy bakalım sen gelene kadar ben para bulmaya calısıyım alabılırım belkıaynı fiyata kar etmicem hiç kar etmiyorum zaten bir halttan.
Bu çıkıyor hocam tamamını iptal etmez değil mi?İptal et yap edeceklerini seç benim sepet min 450'di 670 yapmışlar
Sizinki iyi niyet. Zamanında bende klavye vs. muhabbetine bu durumları yaşadım. Takip ediyorum. O kadar çok aç insan var ki doyuramazsınız. Kötü niyetliler.aceleden 2 tane aldım vallahi sepet olmuyordu 1 tane arkadaş aynı fiyata vericem sövmeyin bana hak yemeyi sevmem.
knk takip etmen lazım mesela bundan 4-5 gün önce pro alıp iade etmiştim o zamandan beri sürekli evde olduğum vakitte stokları kontrol ediyorumstoğu nerden gördünüz , ben konudaki linke baktım göremedim ( bitmeden önce )
2 Yide anlamam ya mouse varsa evde 1 tane kullanırsın 4 yıl msi gm08 kullandım o bozuldu en sonunda evde everest var bir tane onu kullanıyorum bunlar yüzünden ihtiyaç sahibi alamıyor birde satmak için alanlar var yapmayın Allah aşkınavalla cok haklısın 2 taneyı anlarımda 5 ne
satma planım yokkisahibindene koy bakalım sen gelene kadar ben para bulmaya calısıyım alabılırım belkı