The King of Comedy
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
turuncu stokta son 1
Tamamda paketi açmadım ve çinden gelmesi uzun sürüyor ayrıca pazarlık veya teklif yollayan bile olmadışu apexe sahip olan bi Türk yok mu test etse içini açsa bilgilendirse
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten 1 tane kuponla 1200 geliyo hocam alınmaması normal alınması için fiyatı daha düşük tutmanız lazım
Eeee biz boşuna endişelenmişiz o zaman?Çok teşekkür ederim, apex ve pro modellerinde hiç bir sorun olmaz, olsa da firmware güncellemesiyle düzeltilir.
Bu işlemci Nordic 52840'dan özellik bakımından birebir eşit. Büyük ihtimal Nordic'in Rebrand hali, içindeki çipler aynı.
https://docs.panchip.com/pan1080dk-doc/latest/index.html - USER Manuel'e bakın.
Nordic ise özellikleri burada: https://www.mouser.com/datasheet/2/297/nrf52840_soc_v3_0-2942478.pdf
Ne kadarlık iade verdiler hocam. Attığınız görseli atar mısınız?Siparişler bölümünden açtım konuda bulduğum ucuz fiyatlı olan fotoğrafı attım linki de ürünü aldım yerin linkini yapıştırdım
Datasheetini buldum ama çok fazla bilgi bulamadım yolda yürürken:/Alıntıyı görüntüle
AJ159PRO'yu ilk sipariş edenlerdenim. Cihazı açtım nazikçe, içinde Nordic yok. Panchip adında bir MCU var. İnternette hiçbir kaynak bulamadım tam bu MCU'ya ait. 8K'da takılma yapmıyor ama. O yüzden sorun yok sanırım. Tek sıkıntım 1300'e almış olmak. 700'e alsam mis gibi mouse. Biraz küçük sadece ve sanırım alıcının ışıklar kapatılmıyor.
Ben buraya ekran görüntüsünü de atayım, Özellik bakımından birebir aynı çip Nordic'le.Datasheetini buldum ama çok fazla bilgi bulamadım yolda yürürken:/
O zaman yaşanan problemler yazılımsal diyebiliriz değil mi?Ben buraya ekran görüntüsünü de atayım, Özellik bakımından birebir aynı çip Nordic'le.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
MCU sorunlu değilse hallediliyor diyorlar öyle sorunlara.O zaman yaşanan problemler yazılımsal diyebiliriz değil mi?
Bu bilgi için sağolun hocam.Ben buraya ekran görüntüsünü de atayım, Özellik bakımından birebir aynı çip Nordic'le.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
apexde aynı mcu olduğunu nerden biliyorsunuz hocam?Apexde de ayni mcu var. O da takilma yapmayacak o zaman.
Hocam özet geçersek bi 50 sayfa daha yazarız sorunu söyle cevaplayalım 1 sayfada bitsin iş.arkadaşlar konu 340 küsür sayfa olmuş geçmişe bakmaya fena üşendim, pro modelini 700-800tlye kadar nasıl düşürdünüz bende 1230 TL'ye falan almıştım kısa bi özet geçerseniz merakımı gidermiş olursunuz teşekkürler
merhaba sayfa linkini atabilirmisiniz?turuncu stokta son 1