Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

aras114

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Aras Danyildiz
Talebini iptal edecekler :)
saglik olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam verdiğiniz kanıt fotoğrafını banada atabilir misiniz rica etsem ? Bide kabul edilirse bilgilendirir misniz ?
Screenshot_2024-10-29-23-32-05-07_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Yağız Berk Özel
Bizim pro ve apexler kronik olarak komple sorunlu seri gelirse ne yapacağız. Google'da bile gezemezsin, saniyede bir takılıp dursa ne yapacağız?
Bu rampage'de en azından Nordic MCU var.
Bağlantı problemi olmadığı sürece MCU önemli değil daha gelmeden bağlantı problemi falan diye ağlamayın bi gelsin sonra konuşuruz.
kronik olarak komple sorunlu seri gelirse ne yapacağız. saniyede bir takılıp dursa ne yapacağız?
Takılıp durarsa iade edersin zor bir şey değil.

Bizim pro ve apexler kronik olarak komple sorunlu seri gelirse ne yapacağız. Google'da bile gezemezsin, saniyede bir takılıp dursa ne yapacağız?
Telafi eder sorunu temu. Kaldı ki proda neredeyse hiç problem görülmemiş

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Shoto Todoroki
pro eline ulaşan arkadaşlar var forumda 8k hz de bile takılma yok saatlerce valo oynamış pro sorunsuz ama apexle ilgili çok şikayet var internette

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Eren n
Yaw 1400 e prosunu aldık 1200 e satamıyorum ne lanet mousemuş

Arclight

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Metin
IMG00016.jpg

AJ159PRO'yu ilk sipariş edenlerdenim. Cihazı açtım nazikçe, içinde Nordic yok. Panchip adında bir MCU var. İnternette hiçbir kaynak bulamadım tam bu MCU'ya ait. 8K'da takılma yapmıyor ama. O yüzden sorun yok sanırım. Tek sıkıntım 1300'e almış olmak. 700'e alsam mis gibi mouse. Biraz küçük sadece ve sanırım alıcının ışıklar kapatılmıyor.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Yağız Berk Özel
Alıntıyı görüntüle

AJ159PRO'yu ilk sipariş edenlerdenim. Cihazı açtım nazikçe, içinde Nordic yok. Panchip adında bir MCU var. İnternette hiçbir kaynak bulamadım tam bu MCU'ya ait. 8K'da takılma yapmıyor ama. O yüzden sorun yok sanırım. Tek sıkıntım 1300'e almış olmak. 700'e alsam mis gibi mouse. Biraz küçük sadece ve sanırım alıcının ışıklar kapatılmıyor.
Ah be hocam girdi bize kalın Roma mızrağı :D.

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
şu apexe sahip olan bi Türk yok mu test etse içini açsa bilgilendirse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaw 1400 e prosunu aldık 1200 e satamıyorum ne lanet mousemuş
zaten 1 tane kuponla 1200 geliyo hocam alınmaması normal alınması için fiyatı daha düşük tutmanız lazım

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Esen
Alıntıyı görüntüle

Apexde de ayni mcu var. O da takilma yapmayacak o zaman.

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Eren n
biz diyince neymiş efendim al nasıl olsa satarsın diye gazlıyorlar milleti sonra patlayacak herkes işte göyle goreceksiniz
Satarım diye almadım ki kullanacaktım ama mcu nordic değilmiş 3 4 ay sonra sıkıntı çıkarmasından korkuyorum

coolsnow

80+
Alıntıyı görüntüle

Çok teşekkür ederim, apex ve pro modellerinde hiç bir sorun olmaz, olsa da firmware güncellemesiyle düzeltilir.
Bu işlemci Nordic 52840'dan özellik bakımından birebir eşit. Büyük ihtimal Nordic'in Rebrand hali, içindeki çipler aynı.

https://docs.panchip.com/pan1080dk-doc/latest/index.html - USER Manuel'e bakın.
Nordic ise özellikleri burada: https://www.mouser.com/datasheet/2/297/nrf52840_soc_v3_0-2942478.pdf

Top Bottom