aras114
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
Bizim pro ve apexler kronik olarak komple sorunlu seri gelirse ne yapacağız. Google'da bile gezemezsin, saniyede bir takılıp dursa ne yapacağız?İstediğini kullansın fiyat olarak apexin yanından geçemez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pronun da
Bağlantı problemi olmadığı sürece MCU önemli değil daha gelmeden bağlantı problemi falan diye ağlamayın bi gelsin sonra konuşuruz.Bizim pro ve apexler kronik olarak komple sorunlu seri gelirse ne yapacağız. Google'da bile gezemezsin, saniyede bir takılıp dursa ne yapacağız?
Bu rampage'de en azından Nordic MCU var.
Takılıp durarsa iade edersin zor bir şey değil.kronik olarak komple sorunlu seri gelirse ne yapacağız. saniyede bir takılıp dursa ne yapacağız?
Telafi eder sorunu temu. Kaldı ki proda neredeyse hiç problem görülmemişBizim pro ve apexler kronik olarak komple sorunlu seri gelirse ne yapacağız. Google'da bile gezemezsin, saniyede bir takılıp dursa ne yapacağız?
pro eline ulaşan arkadaşlar var forumda 8k hz de bile takılma yok saatlerce valo oynamış pro sorunsuz ama apexle ilgili çok şikayet var internetteBizim pro ve apexler kronik olarak komple sorunlu seri gelirse ne yapacağız. Google'da bile gezemezsin, saniyede bir takılıp dursa ne yapacağız?
Ah be hocam girdi bize kalın Roma mızrağıAlıntıyı görüntüle
AJ159PRO'yu ilk sipariş edenlerdenim. Cihazı açtım nazikçe, içinde Nordic yok. Panchip adında bir MCU var. İnternette hiçbir kaynak bulamadım tam bu MCU'ya ait. 8K'da takılma yapmıyor ama. O yüzden sorun yok sanırım. Tek sıkıntım 1300'e almış olmak. 700'e alsam mis gibi mouse. Biraz küçük sadece ve sanırım alıcının ışıklar kapatılmıyor.
biz diyince neymiş efendim al nasıl olsa satarsın diye gazlıyorlar milleti sonra patlayacak herkes işte göyle goreceksinizYaw 1400 e prosunu aldık 1200 e satamıyorum ne lanet mousemuş
zaten 1 tane kuponla 1200 geliyo hocam alınmaması normal alınması için fiyatı daha düşük tutmanız lazımYaw 1400 e prosunu aldık 1200 e satamıyorum ne lanet mousemuş
Apexde de ayni mcu var. O da takilma yapmayacak o zaman.Alıntıyı görüntüle
AJ159PRO'yu ilk sipariş edenlerdenim. Cihazı açtım nazikçe, içinde Nordic yok. Panchip adında bir MCU var. İnternette hiçbir kaynak bulamadım tam bu MCU'ya ait. 8K'da takılma yapmıyor ama. O yüzden sorun yok sanırım. Tek sıkıntım 1300'e almış olmak. 700'e alsam mis gibi mouse. Biraz küçük sadece ve sanırım alıcının ışıklar kapatılmıyor.
Satarım diye almadım ki kullanacaktım ama mcu nordic değilmiş 3 4 ay sonra sıkıntı çıkarmasından korkuyorumbiz diyince neymiş efendim al nasıl olsa satarsın diye gazlıyorlar milleti sonra patlayacak herkes işte göyle goreceksiniz
Çok teşekkür ederim, apex ve pro modellerinde hiç bir sorun olmaz, olsa da firmware güncellemesiyle düzeltilir.Alıntıyı görüntüle