❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Bakalım videosunu attım desteğe kanıt istedi ne diyecek uzman bey. İade etmemi isterlerse gelen tüm kargolarımı iade edeceğim bilginize Temu'dan alışverişi bir daha önermem böyle bir şey olursa.
1730547898440.png

Bakalım videosunu attım desteğe kanıt istedi ne diyecek uzman bey. İade etmemi isterlerse gelen tüm kargolarımı iade edeceğim bilginize Temu'dan alışverişi bir daha önermem böyle bir şey olursa.
Alıntıyı görüntüle
Valla hocam bende sizin durumu anlamadım.Buyuk ihtimalle kısmı nakit iadesi yaptırırlar size yada istemezseniz iade edersiniz.

Ben birde ak820 max aldım klavye 21dolar a kargo bedavaydı bakalım o nasılmış ajazz ın kendi sitesinden

Alıntıyı görüntüle
Hocam driver konusunda emin oldunuz mu?. Sadece mouse değil laptopun kendi USB hub driverlarını da kontrol edin bi. O kadar beklediniz boşa gitmiş olmasın en azından.

tüketim çılgınlığı yaşıyor tüm forum
Kesinlikle ihtiyacı olan için sorun değil ama 2 3 tane klavyesi olan bile 2 şer tane klavye aynı şekil mouse aldılar. Hep gazla alışveriş yapıldı

Geri