Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Bakalım videosunu attım desteğe kanıt istedi ne diyecek uzman bey. İade etmemi isterlerse gelen tüm kargolarımı iade edeceğim bilginize Temu'dan alışverişi bir daha önermem böyle bir şey olursa.
Alıntıyı görüntüle
Numara verirseniz istiyorsanız tam nasıl bağladığımin videosunu atayım burda atamıyorum.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Yağız Berk Özel
Hocam driver konusunda emin oldunuz mu?. Sadece mouse değil laptopun kendi USB hub driverlarını da kontrol edin bi. O kadar beklediniz boşa gitmiş olmasın en azından.
Benim laptopun driverlar her zaman güncel ve arkadaşın laptopuna da takmayı denedim onda da çalışmıyor.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Driverlar her zaman güncel ve arkadaşın laptopuna da takmayı denedim onda da çalışmıyor.
O zaman dongle bozuk gibidir hocam bilemedim.Dogru bagladiniza eminsiniz dimi 2.4ghzi ? O yüzden isterseniz video atayım dedim.

Ürün çalışmıyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aula f75 al

https://share.temu.com/vM2pwQOAeBA

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Aras Şimşek
Ürün çalışmıyormuş

Aula f75 al
hocam kupon yerındeyım karsıma cıkmıyor o ajjaz pro cıkıyor bı de bu klavye cıkıyor kupon ıadesı yapılacak dıyorum kı klavyeyı alayım kupon ıadesıylede ajaaz apexı alayım

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Yağız Berk Özel
O zaman dongle bozuk gibidir hocam bilemedim.Dogru bagladiniza eminsiniz dimi 2.4ghzi ? O yüzden isterseniz video atayım dedim.
Dongle ya bozuk ya da USB 3.0'ları algılamıyor ama öyle olsaydı Type c ile bağlandığımda bağlanırdı onda da bağlanmadı yüksek ihtimalle bozuk çünkü arızalı USB hatası alıyorum takınca.

Top Bottom