Ben varım diyor ben beeen.Nasıl yok hocamta kendisiyim
Neyse f75 kenarda dursun bir tane 099u arkadaşa sattım diğerlerini de elden çıkarırız bi şekilValla bilmiyorum o kadar fazla alan olduki piyasayı sarı site belirleyecek![]()
Pro mu bu hocqm baya şekil durmuşNasıl yok hocamta kendisiyim
Hem evet hem hayır. Ben zaten alıcaktım güzel denk geldi.tüketim çılgınlığı yaşıyor tüm forum
Aynen hocam pro modeliNeyse f75 kenarda dursun bir tane 099u arkadaşa sattım diğerlerini de elden çıkarırız bi şekil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pro mu bu hocqm baya şekil durmuş
He ya maalesef öyle oldu aj099 la başlayan serüven bitmedi kasım sonuna kadar da bitmeztüketim çılgınlığı yaşıyor tüm forum
Valla hocam bende sizin durumu anlamadım.Buyuk ihtimalle kısmı nakit iadesi yaptırırlar size yada istemezseniz iade edersiniz.Bakalım videosunu attım desteğe kanıt istedi ne diyecek uzman bey. İade etmemi isterlerse gelen tüm kargolarımı iade edeceğim bilginize Temu'dan alışverişi bir daha önermem böyle bir şey olursa.
Alıntıyı görüntüle
Çok güzel be rival 3 wirelessımda sorun ya da bozuk olsa kendim kullanırdım daha miladına var rival 3ünAynen hocam pro modeli
Hocam driver konusunda emin oldunuz mu?. Sadece mouse değil laptopun kendi USB hub driverlarını da kontrol edin bi. O kadar beklediniz boşa gitmiş olmasın en azından.Bakalım videosunu attım desteğe kanıt istedi ne diyecek uzman bey. İade etmemi isterlerse gelen tüm kargolarımı iade edeceğim bilginize Temu'dan alışverişi bir daha önermem böyle bir şey olursa.
Alıntıyı görüntüle
Kesinlikle ihtiyacı olan için sorun değil ama 2 3 tane klavyesi olan bile 2 şer tane klavye aynı şekil mouse aldılar. Hep gazla alışveriş yapıldıtüketim çılgınlığı yaşıyor tüm forum