Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,283
İsim
Diyarhan
Ürün hakkında hatalı bilgilendirmeden dolayı yapmanız hakkınız ama keşke forumda paylaşmsaydınız dedikleri gibi. Malum sadece al sat için 10 15 tane alanlar varken bir de beleşe getirebileceklerse ...
Doğru diyorsun ilk 20 kişi nordic diye aldık diğerleri ne olduğunu bilerek aldılar aynı şeyi yazabilirler. Onlara kalmış bir şey bu mouse u 1500tl den yukarı satamayacak kimse
Mesaj otomatik birleştirildi:

@B1L0 Hocam bu gönderileri artık kitleseniz iyi olmaz mı insanlar dolandırıcılığa başladı artık bedevaya getirmek için
Seninle tartışmayacağım. Sana nordic diye mal satsalar ve içerisinde o olmasa daha düşük çin malı ürün olsa. Bunun aynısını desteğe yazsan paranı geri verse yok ben almayayım diyecekmiş gibi davranma bari.

Amd34

80+ Silver
Silmiş aferin bu da bir şey dolandırıyorsun bari paylaşma insanlar ona odaklanmasın

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
umut
Doğru diyorsun ilk 20 kişi nordic diye aldık diğerleri ne olduğunu bilerek aldılar aynı şeyi yazabilirler. Onlara kalmış bir şey bu mouse u 1500tl den yukarı satamayacak kimse

Seninle tartışmayacağım. Sana nordic diye mal satsalar ve içerisinde o olmasa daha düşük çin malı ürün olsa. Bunun aynısını desteğe yazsan paranı geri verse yok ben almayayım diyecekmiş gibi davranma bari.
tamam hocam siz iade ettiniz de bence yöntemi paylaşmayın fırsatçılar çok her aldığı ürünü bedavaya getirmeye çalışırlar bence silin.

Amd34

80+ Silver

Bende nordic diye aldım farklı bir şey var ve aldıklarımı iptal ettim 2 tane kaldı onlar içinde böyle bir şey yapam şuan yaptığın şeyi bende yapabilirim sonuçta siparişim var :D savunma yaptığın şeyi

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mehmetcan İvrendi
beyler bu kadar kasmayın ınıdrım ıcın bırnı ındırımlı dıgerını normal alın benım gıbı
klavyeyı ındırımsın aldım fareyı ındırımlı klavyede 100TL falan oynuyor bu kadar kasmayın la :)
Hocam olay İndirim değil şuan zaten 2 hesab var bende 2'sindede hem %20 hemde 111TL var sorun Onları almak için 670TL yapmam gerekiyor sepeti yani başka ürünlerde alıyor ve vergiyle beraber 1.2-1.5K falan oluyor iade etsem bu seferde o ürünlere ödedigim vergi boşa gitcek vs.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,283
İsim
Diyarhan
tamam hocam siz iade ettiniz de bence yöntemi paylaşmayın fırsatçılar çok her aldığı ürünü bedavaya getirmeye çalışırlar bence silin.
Sildim zaten mouse u yeni alan farkında olan birkaç kişiyi gördüm o sebeple sildim.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
umut
Hocam olay İndirim değil şuan zaten 2 hesab var bende 2'sindede hem %20 hemde 111TL var sorun Onları almak için 670TL yapmam gerekiyor sepeti yani başka ürünlerde alıyor ve vergiyle beraber 1.2-1.5K falan oluyor iade etsem bu seferde o ürünlere ödedigim vergi boşa gitcek vs.
bahsettiğiniz şey sipariş verdikten sonra hemen aldığınız ürünleri iade etmekse vergisiyle birlikte iade alabilirsiniz. ister kredi olarak ister karta ama kart 5 10 günde falan oluyor siz bilirsiniz kargoya çıkmadıysa ürün vergisiyle birlikte iade alabilirsiniz sorun olmaz sizin için sorun buysa.

Sildim zaten mouse u yeni alan farkında olan birkaç kişiyi gördüm o sebeple sildim.
teşekkür ediyorum sildiğiniz için.

yazotilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
yazotilla
Kargoya verilmediyse müşteri hizmetlerine yaz yarrımcı oluyorlar, daha önce birinin yorumu bu şekildeydi
dün gece şipariş verdim ürün paketlendiği için yardımcı olamıyorlarmış ne kadar hızlılar maaşallah biraz geçsin tekrar denicem

Top Bottom