Gelebilir. Bu zamana kadar siyah gelmez diye mavi turuncu sipariş ettik adamlar siyah getirdiApex vergi dahil 636tlye geliyor beyaz almayi düşünüyorum stok gelir mi
Beyaz alalim derken siyahtan olmayalım sonraGelebilir. Bu zamana kadar siyah gelmez diye mavi turuncu sipariş ettik adamlar siyah getirdi
Naysla konuştum ve sistemimizde provizyon gibi bir sistem yok diyor asıl sıkıntı burada başlıyorasılı kalmıştır para provizyonda. hesaabına geri düşer bir süre sonra
636TL'ye siyah apexten alabildim, umarım doğru düzgün gelir. Aşağıdaki videoda içini açan bir çinli gösteriyor. Mcusu: PAN1080UA3C
Video
Apex vergi dahil 636tlye geliyor beyaz almayi düşünüyorum stok gelir mi
Bu fiyata nasıl getirdiniz yardımcı olabilirmisiniz635 e geliyor bana vergi dahil apex. Min. sepet tutarımda 410tl... Pro nun iadesi bi karta yatsa sipariş vericem siyah
636 ya nası geliyo kanka 853tl vergiyle olmuyor mu?636TL'ye siyah apexten alabildim, umarım doğru düzgün gelir. Aşağıdaki videoda içini açan bir çinli gösteriyor. Mcusu: PAN1080UA3C
Video
Gelir muhtemelen ya vakit alsada. İlk siparişlerde stok hiç getirmiyorlardı. Şu 2 gün içerisinde bir sürü stok geldi ve bitti.Beyaz alalim derken siyahtan olmayalım sonra
%20 kupon ve 111tl kredim var ondan öyleBu fiyata nasıl getirdiniz yardımcı olabilirmisiniz
110tl temu kredisi+%20 indirim kuponuBu fiyata nasıl getirdiniz yardımcı olabilirmisiniz
hangi şehirdesinizBeyaz proyu sahibindende falan elden çıkarabilir miyim sizce 1300 e aldım
dediğim şeyi tekrar söylüyorum arkadaşlar bence adamların planı önce satılmayan renkleri satmak mavi pembe turuncu gibi renkler siyah ve beyaza göre çok daha az satılan hatta nerdeyse hiç satılmayan modellerdir önce bu satılmayan ellerinde kalan ürünleri bize aldırttılar az az stok vererek daha sonrasında da beyaz ve siyah gibi renklerde stok bolluğu yaşanacağını düşünüyorum. kısaca başta satılmayan renkleri satıp sonrasında beyaz rengi satacaklar.Gelebilir. Bu zamana kadar siyah gelmez diye mavi turuncu sipariş ettik adamlar siyah getirdi
Vergiyle nasıl o fiyata geliyor636TL'ye siyah apexten alabildim, umarım doğru düzgün gelir. Aşağıdaki videoda içini açan bir çinli gösteriyor. Mcusu: PAN1080UA3C
Video