Ne zaman almıştınızBenim bazı ürünlerim gümrükleme işlemine geçmiş
Yok canım hoş karşılarlar benceDesteğe hoş olmayan ithamlarda bulunsam temudan banlanır mıyım acep?
benimki istanbul sanırım havalimanına indi ne zamana elime ulaşırBenim bazı ürünlerim gümrükleme işlemine geçmiş
Öyle bir şey yok tüm siparişlerimde aynısı yaptım yanına eklediğim ürünleri siparişi verdikten hemen sonra iptal ettim. Ürünler kargoya verildi bile.Hocam o zamanda 670TL altı ürünleri göndermeyiz bilginiz olsun diyor
Vergi'yide tam mı veriyor?Öyle bir şey yok tüm siparişlerimde aynısı yaptım yanına eklediğim ürünleri siparişi verdikten hemen sonra iptal ettim. Ürünler kargoya verildi bile.
bosa gitmiyor ki o da iade oluyorHocam olay İndirim değil şuan zaten 2 hesab var bende 2'sindede hem %20 hemde 111TL var sorun Onları almak için 670TL yapmam gerekiyor sepeti yani başka ürünlerde alıyor ve vergiyle beraber 1.2-1.5K falan oluyor iade etsem bu seferde o ürünlere ödedigim vergi boşa gitcek vs.
vergı artı 683 nice
Evet bankadan gelen mesajda vergi ile beraber olan tam tutar iade edildi.Vergi'yide tam mı veriyor?
Anahtar kelimeleri yazdım arattım direkt (Temu %99 off spin coupan code) gibi bir şey yazmıştımreddite ne yazıp arattın onu hatırlıyor musun