Aurelia
80+ Bronze
Kaç günde hesabınıza yattı para 4 gündür bekliyorum benEvet bankadan gelen mesajda vergi ile beraber olan tam tutar iade edildi.
Kaç günde hesabınıza yattı para 4 gündür bekliyorum benEvet bankadan gelen mesajda vergi ile beraber olan tam tutar iade edildi.
Cuma iade ettiklerim dün eklenmiş başka ürünler de aldığım için arada bakiyenin arttığını görmedim. Ancak dün aldıklarım henüz eklenmedi bakiyeye pazartesi salı eklenir en geç.Kaç günde hesabınıza yattı para 4 gündür bekliyorum ben
vergi hariç 650 tl gibi bi sınır vardı diye hatırlıyorum ama bu ilk hesaplara özel 480tl de olabiliyorapex 853tl ye geliyor sipariş tutarı yeterli mi? minimum sepet tutarı var mı harici farklı bir ödeme çıkacak mı sipariş vereceğim ilk temu siparişm olacak mazur görün soruları
Ben senle aynı saat ve dakikada almışım şu an uçakta benimki29 unda aldım ben de hala böyle ve gecikme varmış anlamadım
110 TL BAKİYE NASIL ALINIYOR%20 kuponla almıştım şuan 110 tl iade bakiye de geldi. iptal etsem %20 kuponu da hemen tekrar veriyor mu bakiye ile birlikte sipariş geçeyim
benim ki niye değil ya şaka gibiBen senle aynı saat ve dakikada almışım şu an uçakta benimki
bulamadım bi türlüAnahtar kelimeleri yazdım arattım direkt (Temu %99 off spin coupan code) gibi bir şey yazmıştım
Valla herkesinki farklı nedensebenim ki niye değil ya şaka gibi
karşıma bir engel çıkmadı 853tl ye sipariş vermiş oldum konuda iade vs gibi durumlar konuşuluyor 853tl den de aşağı getirmenin bir yöntemi falan mı var?vergi hariç 650 tl gibi bi sınır vardı diye hatırlıyorum ama bu ilk hesaplara özel 480tl de olabiliyor
eğerkş 650 tl minimum sepet isterse yanına bir şey ekle ve satın allmadan önce kaldırabilirsin sıkıntı çıkmaz
MH bazı kişilere %20 teşvik indirimi fln sağlamış bende baya bi uğraştım ama alamadım farklı indirim kodlarıda var 100tl ye kadar fakat mesela ben uğraşmadım indirimsiz haliyle bile gerçekten beleşe alıyoruzkarşıma bir engel çıkmadı 853tl ye sipariş vermiş oldum konuda iade vs gibi durumlar konuşuluyor 853tl den de aşağı getirmenin bir yöntemi falan mı var?
asılı kalmıştır para provizyonda. hesaabına geri düşer bir süre sonraNaystan ödeme yapan aklımı diyorum.
Sabahtan beri paramı geri almak için uğraşıyorum sipariş verdim sipariş listeme düsmedi ne temu üstüne alıyor ne nays.
Başka bir kartla alisveris yapin diyorlar. Hangi parayla yapmaliymisim acaba. Yemin ediyorum saka gibi bir olay yasiyorum bunu yasayan ilk kisiyim galiba