Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Yiğit Yenigün
dediğim şeyi tekrar söylüyorum arkadaşlar bence adamların planı önce satılmayan renkleri satmak mavi pembe turuncu gibi renkler siyah ve beyaza göre çok daha az satılan hatta nerdeyse hiç satılmayan modellerdir önce bu satılmayan ellerinde kalan ürünleri bize aldırttılar az az stok vererek daha sonrasında da beyaz ve siyah gibi renklerde stok bolluğu yaşanacağını düşünüyorum. kısaca başta satılmayan renkleri satıp sonrasında beyaz rengi satacaklar.
tabii ki bi çıkarım bu olmayadabilir

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Rusty
apexin çipini soranlar vardı bu çinli sitede içini dışını çıkarmışlar bir sürü şey yapmışlar inceleyebilirsiniz.

Edit:gerçi bu 179 serisi imiş yanlış oldu ama içi de böyledir

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
hasan
%20 kuponu talep açarak aldım 111 temu kredisini de indirime ihtiyacım var verir misiniz dedim öyle verdi

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,283
İsim
Diyarhan
Temu Kredisi veriyorlar önceki alışveriş sebebiyle %20 de olunca daha ucuz oluyor.

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Yiğit Yenigün
%20 kuponu talep açarak aldım 111 temu kredisini de indirime ihtiyacım var verir misiniz dedim öyle verdi
vay arkadaş 3 MH değiştirdim alamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

haklısınız ama böyle düşünüyorum. şu an siyah geldi mesela stoğa neden en başta gelmedi de şimdi geliyor. mavi gibi renklerin satışı azaldığı için olabilir mi ?
var bi haklılık payınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir Baysan
arkadaşlar indirimi nasıl yapıyorsunuz temu cahiliyim ben :) yardım edin. o kadar param yok biraz daha düşürebilirsem alıcam

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Yiğit Yenigün
bende 4 kişiye falan sordum hiçbirisi vermedi ama zaten çok ucuza alıyoruz şansımı zorlamaya gerek yok diye düşünüp normal fiyattan aldım
Evet katılıyorumda millet 660 lara alınca bi denemekten zarar gelmez diyorum öğrenciyim sonuçta ne kadar aşşağı o kadar karlı bana yoksa harbiden ucuz zaten

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,283
İsim
Diyarhan
apexin çipini soranlar vardı bu çinli sitede içini dışını çıkarmışlar bir sürü şey yapmışlar inceleyebilirsiniz.

Edit:gerçi bu 179 serisi imiş yanlış oldu ama içi de böyledir
179 un malzemesi daha güzel ya keşke onunda apex i gelse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,578
Üyeler
163,194
Son üye
shaydo
Top Bottom