çok iyi mcu su bu fiyata bedavaya almış olduk gerçekten636TL'ye siyah apexten alabildim, umarım doğru düzgün gelir. Aşağıdaki videoda içini açan bir çinli gösteriyor. Mcusu: PAN1080UA3C
Video
çok iyi mcu su bu fiyata bedavaya almış olduk gerçekten636TL'ye siyah apexten alabildim, umarım doğru düzgün gelir. Aşağıdaki videoda içini açan bir çinli gösteriyor. Mcusu: PAN1080UA3C
Video
tabii ki bi çıkarım bu olmayadabilirdediğim şeyi tekrar söylüyorum arkadaşlar bence adamların planı önce satılmayan renkleri satmak mavi pembe turuncu gibi renkler siyah ve beyaza göre çok daha az satılan hatta nerdeyse hiç satılmayan modellerdir önce bu satılmayan ellerinde kalan ürünleri bize aldırttılar az az stok vererek daha sonrasında da beyaz ve siyah gibi renklerde stok bolluğu yaşanacağını düşünüyorum. kısaca başta satılmayan renkleri satıp sonrasında beyaz rengi satacaklar.
haklısınız ama böyle düşünüyorum. şu an siyah geldi mesela stoğa neden en başta gelmedi de şimdi geliyor. mavi gibi renklerin satışı azaldığı için olabilir mi ?tabii ki bi çıkarım bu olmayadabilir
vay arkadaş 3 MH değiştirdim alamadım%20 kuponu talep açarak aldım 111 temu kredisini de indirime ihtiyacım var verir misiniz dedim öyle verdi
var bi haklılık payınızhaklısınız ama böyle düşünüyorum. şu an siyah geldi mesela stoğa neden en başta gelmedi de şimdi geliyor. mavi gibi renklerin satışı azaldığı için olabilir mi ?
bende 4 kişiye falan sordum hiçbirisi vermedi ama zaten çok ucuza alıyoruz şansımı zorlamaya gerek yok diye düşünüp normal fiyattan aldımvay arkadaş 3 MH değiştirdim alamadım
Düşünme alApex vergi dahil 636tlye geliyor beyaz almayi düşünüyorum stok gelir mi
636 ya nası geliyo kanka 853tl vergiyle olmuyor mu?
Vergiyle nasıl o fiyata geliyor
Evet katılıyorumda millet 660 lara alınca bi denemekten zarar gelmez diyorum öğrenciyim sonuçta ne kadar aşşağı o kadar karlı bana yoksa harbiden ucuz zatenbende 4 kişiye falan sordum hiçbirisi vermedi ama zaten çok ucuza alıyoruz şansımı zorlamaya gerek yok diye düşünüp normal fiyattan aldım
179 un malzemesi daha güzel ya keşke onunda apex i gelse.apexin çipini soranlar vardı bu çinli sitede içini dışını çıkarmışlar bir sürü şey yapmışlar inceleyebilirsiniz.
黑爵AJ179APEX鼠标&MP05鼠标垫上手试玩-鼠标-in外设-分享外设精彩 - inwaishe
黑爵近期推出的两款新品,AJ179APEX鼠标和MP05玻璃鼠标垫,前者作为右手鼠性能拉满,后者乃玻璃垫,完美发挥PAW3950性能。www.inwaishe.com
Edit:gerçi bu 179 serisi imiş yanlış oldu ama içi de böyledir