fruko.gzz
80+ Silver
Para para1 haftayı neyi bekledin kral
Para para1 haftayı neyi bekledin kral
tamamdır ama yine 480 sınırını doldurmak gerekiyor değil mi dolduruncada zaten vergiyle 850 yine oluyor doğru muyum?kredi 110 tlyse ornegin 110 tl indirim yapiyor
nasil ya ben bi kere aldim bi daha tovbe naptim ne ettim vermedilerKargo nerede diye sorguladıkça geliyor. Her gün sorunum olduğunda bir cevap bulmak için 20 tane destek gezdiğim için bir şekilde rastgele geliyor.
Valla benim de aynı şekilde. Paradan dolayı almadım. Tam almaya karar verdim, açtım sepeti alacaktım bi' işim çıktı 5 dakika sonra tekrar girdim üretimden kalktı ürün.Para para
Alakası yok. Üretimden kaldırıldı yazısı çok defa oldu daha sonrasında stok geldi.Uretimden kaldirildi dedikten sonra stok gelmez bi daha indirim bitti seklinde duzeltin konuyu lutfen
mizar varsa klavyeye gerek yok da mouseyi nası alıcanArkadaşlar şuan ki mousem Gamepower Ursa, Klavyem de Mizar MZ60
Sizce AULA F75 klavyeyi mi alayım yoksa bu Mouseyi mi?
iptal olmus mu bir bak derimBeyler kalktimi noldu sipariş verdim 5 dakika önce
sipariş verdiysen sorun olmazBeyler kalktimi noldu sipariş verdim 5 dakika önce
Valla stok gelmesini beklicem.mizar varsa klavyeye gerek yok da mouseyi nası alıcan
300 tl mi allah razi olsun ya reisDestek talebi sonucu geldi ooooo yani anlamadıysam Temu iade edin fareyi diyor 300 TL kredi vereceğiz diyor yanlış anlamadıysam.
Alıntıyı görüntüle