Teykage
80+ Silver
Dahası
İade de edeceğim ama 1200 TLmi geri alacağım bence kötü değil.300 tl mi allah razi olsun ya reis
İade de edeceğim ama 1200 TLmi geri alacağım bence kötü değil.300 tl mi allah razi olsun ya reis
ürün fiyatı + 300 TL anladım benDestek talebi sonucu geldi ooooo yani anlamadıysam Temu iade edin fareyi diyor 300 TL kredi vereceğiz diyor yanlış anlamadıysam.
Alıntıyı görüntüle
Ben de öyle anladım bence kötü değil iade etmeme değer.ürün fiyatı + 300 TL anladım ben
hocam ben paket nereye ulasti diye sorunca gec kalirsa kredi vercez diyo baska bisede demiyo siz musteri hizmetleriyle mi konustunuz yoksa botla miİade de edeceğim ama 1200 TLmi geri alacağım bence kötü değil.
iade neden ediyorsunİade de edeceğim ama 1200 TLmi geri alacağım bence kötü değil.
sanki sen bozuk bağlanmıyor fln demiştin , düzelmemişmiydi ?Ben de öyle anladım bence kötü değil iade etmeme değer.
ah be hocam hatırladım sizi para bozduracaktınız hatta. yapacak bir şey yok.ayni durum bendede krediyide ayarlamistim
bende diğer pro modelleri gözüküyor tek apex yokBeyler AJazz Direk Sattığı tüm mouse'ları kaldırmış Temu'dan Adam Herhalde TL gelirini görünce pişman oldu sattığına 10 dolara kaliteli mükemmel mouslar aldı herkes eğer bir daha geldiğinde zamlanırsa şaşırmayın AJazz sattığının alt versiyonları bile Ajazz verdiği fiyattan daha fazlaydı özellikle bu TR'deki ilgi yüzünden stok yetiştiremiyolardı
Pro'nun Dock bozuk geldi 2.4G bağlanmıyor. Düzeltmiştim başta tekrar bozuldu.iade neden ediyorsun