yakında aula f75 leri masa olarak kullanacağız bu gidişle. mouseları da stand yaparız oh ohDFYRFUHEQWFKLU
yakında aula f75 leri masa olarak kullanacağız bu gidişle. mouseları da stand yaparız oh ohDFYRFUHEQWFKLU
Arkadaşıma ikisini beraber aldıracaktım ya, takılır mı diyorsunuz?
musteri temsilcilerini darlayınca %20 kupon tanımlayabiliyor ama zorlaşmış eskisi gibi rahat vermiyorlarKupon falan kullanabiliyor muydum daha ucuza gelebiliyor muydu peji
100 lira kqzijlwndik vah vahmusteri temsilcilerini darlayınca %20 kupon tanımlayabiliyor ama zorlaşmış eskisi gibi rahat vermiyorlar
Kotu yani nedir bunun mouse kisminda cok bilgim yokBombayı bırakıyorum.
Bu royuha mcu olan değil, nordic mcu olan APEX.
evet 2500 3000 fiyatına satılırken bile çok f p olduğu söylenerek satılan bir klavyeydi tek eksiği de kuzey konumlandırılmış ledler ile gelmesiydi. Şimdi 2. parti de güney konumlandırma led ile geliyor ve fiyatı 920 TL evi arabayı sat aula, apex bas ytdAula f75 de mi çok iyi
Ödeme ekranını bile göremezsin.Arkadaşıma ikisini beraber aldıracaktım ya, takılır mı diyorsunuz?
demin 700tlye varan kredi ekranına atmistim beni ordan çıktım yanlışlıkla nedir oevet 2500 3000 fiyatına satılırken bile çok f p olduğu söylenerek satılan bir klavyeydi tek eksiği de kuzey konumlandırılmış ledler ile gelmesiydi. Şimdi 2. parti de güney konumlandırma led ile geliyor ve fiyatı 920 TL evi arabayı sat aula, apex bas ytd
Yapma yaÖdeme ekranını bile göremezsin.
yo bana geldı bende kı sorunsuzaslında doğru bi yazıydı hatalı üretimleri kaldırmışlardı niye mi kimse kusursuz apex gelmemiş