hocam aula full yapılı ya ondan demiştim böyle ben içi boş klavyeyi alayım tüm katmanlarını kendim doldurayım hesabında demiştimz11 sahsen cok zor swıtchlerı cok zor cıkıyor ama aula yı yapmak keyıflı olur
hocam aula full yapılı ya ondan demiştim böyle ben içi boş klavyeyi alayım tüm katmanlarını kendim doldurayım hesabında demiştimz11 sahsen cok zor swıtchlerı cok zor cıkıyor ama aula yı yapmak keyıflı olur
Hocam Emin olun Bı fark görmiyeceksiniz siz O farkı daha çok Profosyonel E-Sporcular anca hissedebiliyor internetten izleyin farkı anlamayacaksınız bile normal gamer insanlar için 2K yeter hatta artar bile 8K zaten en yüksek Hz daha üstü şuan yok Yani RTX 4090 gibi düşünün çok güçlü ama gerek yokNe olduğunu bilmiyorum ama sorayım dedim Neyi etkiliyor?
Hhahahahah afiedaglıycam ya ıkı doner soyledım mouse stoga gırmıs aglayarak yıyım barı
Nasıl hocam ?420 liraya geliyor la tam 1900'e rampage zenith pro almayı düşünüyodum karşıma çıkana bak
onu tr de yapmak zor artıkhocam aula full yapılı ya ondan demiştim böyle ben içi boş klavyeyi alayım tüm katmanlarını kendim doldurayım hesabında demiştim
İnşallahDadansınlar, öbür tarafta da onlara dayanınca biz güleriz.
eyvallahHhahahahah afied
ÇOK ZOR YAaglıycam ya ıkı doner soyledım mouse stoga gırmıs aglayarak yıyım barı
Kendim kullanmak için almıştım ama satmam GEREKTİ o yüzden çok moralim bozulmuştu. İkincisini alırsam kullanırım diye düşünmüştüm ama stok gelmediği için umudu da kesmiştim şimdi sipariş verecektim de sistem buglandı sanırım sipariş edemedim önceki sayfalarda mesajım vardı bulursam alıntılarımHocam siz almıştınız sanki ya
Yok Hocam SöylekiBütçe mi yetmedi stoğumu kaçırdınız
Niye sattınız hocam?Kendim kullanmak için almıştım ama satmam GEREKTİ o yüzden çok moralim bozulmuştu. İkincisini alırsam kullanırım diye düşünmüştüm ama stok gelmediği için umudu da kesmiştim şimdi sipariş verecektim de sistem buglandı sanırım sipariş edemedim önceki sayfalarda mesajım vardı bulursam alıntılarım
o konuda haklısınız hocam geçen poron süngere baktım vergisiz fiyatı 150 tl sadece 1 katman sünger fiyatı buonu tr de yapmak zor artık