Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ali
arkadaslar bunlar kusurlu urunlerı yolluyorlar ben cozdum bazılarında kusur buyuk bazılarında kusur az oluyor benım mousenın sol clık basarken normal ses ve norma sekılde tıklıyormus gıbı ama yakından dınleyıp sol clıck bastıgınızda dıpte 1 tane daha ses gelıyor gıcırtı gıbı

hocam bende de aynı şey oluyordu ilk başlarda ama şimdi sıkıntı yok birkaç güne geçiyor.

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Seyfullah
arkadaslar bunlar kusurlu urunlerı yolluyorlar ben cozdum bazılarında kusur buyuk bazılarında kusur az oluyor benım mousenın sol clık basarken normal ses ve norma sekılde tıklıyormus gıbı ama yakından dınleyıp sol clıck bastıgınızda dıpte 1 tane daha ses gelıyor gıcırtı gıbı
Aula için de aynı olay vardı zaten bedava peynir fare kapanında olur

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
pu hahaha temu olmasaydı bu ürün bu özellikler'de TR'de satılsa 2k kimse almaz mıydı sence?
A950Pro var sonuçta 1500tl ye kadar apex alınır ama 2k garantisiz ürüne verileceğine 500 daha verip mad R veya aynı paraya a950pro alınabilir (rampage olan)

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Aras Şimşek

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Seyfullah
pu hahaha temu olmasaydı bu ürün bu özellikler'de TR'de satılsa 2k kimse almaz mıydı sence?

Eğer herkes 2000 e alacaksa alırdım ama başkaları daha ucuza alabilmişse gidip de onu 2000 e almak yerine 800 e almak için fırsat kovalar bulamazsam da başka bi ürüne yönelirdim kimse için olmazsa olmaz bi şey değil bu altı üstü bi mouse

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Aras Şimşek
hocam bende de aynı şey oluyordu ilk başlarda ama şimdi sıkıntı yok birkaç güne geçiyor.
kesın mı hocam umarım benımkı de gecer ses cıksın sorun degıl de tıklama hızına performansına herhangı bı zararı eksısı yoktur de mı sol clıck onemlı fps oyunları oynuyorum gecıkme falan yaptırıyorsa ms bıle onemlı yanı

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Seyfullah
her turlu kaybeden onlar oluyor farkında degıller
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok hocam arkadas haklı cıdden herkeste 1 kusur var bazılarında defo buyuk bazılarında kucuk sade olay o
3 tane aula aldım 2 tanesinde pcbden kaynaklı tuş hatası çıktı ? Bu olayı yaşayan tek insan da ben değilim

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
her turlu kaybeden onlar oluyor farkında degıller
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok hocam arkadas haklı cıdden herkeste 1 kusur var bazılarında defo buyuk bazılarında kucuk sade olay o
yo gayette sorun yok klavyede mouse u bilemem ama sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çoğunda

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
3 tane aula aldım 2 tanesinde pcbden kaynaklı tuş hatası çıktı ? Bu olayı yaşayan tek insan da ben değilim
sorunları belirtebilir misin benim aula da var mı merak ettim kullanımda sorun yaşamadım ama olabilirde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,691
Üyeler
161,890
Son üye
RİVER
Top Bottom