Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Seyfullah
Bunun adı ticaret değil stokçuluk.
Stokçuluk is hangi çerçeveden bakarsan toplumsal açıdan yanlış bir şey.
Ticaretin belli bir kâr marjıyla satılması usulen doğru olan.
10 liralık çikolatayı 100 liraya satışta görünce ne diyorsun? Aa ne ucuz, alayım mı?
Bu açıdan bak.

Mesaj otomatik birleştirildi:

1 tane bile alamayan, ihtiyacı olan insanlar adına yazıyorum bunları. Yoksa bana ne der, geçerim.
Ben de ilk stokta alamadım bekledim sıkı takip ettim bi stok açıldığında yakaladım aldım 2 tane. Stok az talep çok o kadar istiyorsan sıkı takip etmen gerekiyor. 20 tane aldım diyen de atıyo zaten böyle şeylere inanmayın.

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu
Arkadaşlar toplu alanların hepsi haklı daha bir şey demek istemiyorum klasik ne kadar ekmek o kadar küfte

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan

baki1705

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Baki Bektaş
Kimse kimsenin elini tutmuyor sen de alıp satabilirsin insanlar parasını buraya kitliyor ellerinde kalma riski de var sonuçta. Takip edip 1 tane almak çok zor olmasa gerek. Alamadığın için alabilenlere kinlenmek anlamsız
ben sadece bu ürün için söylemiyorum kinlendiğimde yok engelli birinin para kazanmasıda çok kolay değil öyle oluncada biraz sinirlendim sadece 2 3 katı kar ediyor herkes bu gibi ürünlerde ben sadece sitem ettim

şahin doğan

80+ Platinum
1 tane bile alamayan, ihtiyacı olan insanlar adına yazıyorum bunları. Yoksa bana ne der, geçerim.
Temel ihtiyaç değil bu. Bunu almazsan aç kalıp sefillik çekmezsin.

Amd34

80+ Silver
Sorun o değil 2 haftadır çoğu kullanıcıya söyledim 1 er 1 er alınsa o gün herkes alabilir. Ertesi gün tekrar alınabilir. Aynı anda fazla stok alınca diğer insanlar faydalanamıyor. Bu zamana kadar bırak 15 i 30 tane alıcak stok vardı ama tek seferde almaya gerek yok. Her gün girip alsın hem kendisi hem forumdaşlar faydalanır.
Knk almak isteyen sarı siteden alabilir alamayan ağlıyor burada adam alıp almamak için burdakilere mi sorucak veya buradaklileri mi düşünecek

Fodbrok

80+
Sepete ekstra ürün ekleyip, sipariş sonrası iptal eden arkadaşlardan siparişi tamamen kapatılan oldu mu?
1731855860037.png

3 gün önce arkadaşa da klavyeden sipariş vermiştik daha sonrasında sağdaki iki ürün hariç soldaki üçlüyü sipariş sonrası iade ettik. Olağan dışı etkinlik deyip klavye + traş makinesini de iade edip siparişi kapatmışlar.

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Seyfullah
ben sadece bu ürün için söylemiyorum kinlendiğimde yok engelli birinin para kazanmasıda çok kolay değil öyle oluncada biraz sinirlendim sadece 2 3 katı kar ediyor herkes bu gibi ürünlerde ben sadece sitem ettim
Kimse kusura bakmasın da 800 liralık mouseu gidip 2000 liraya alanların düşünmesi gerekiyor biraz da. Akıllı insan gidip de 800 liraya belki kuponla krediyle çok daha düşüğe alınan malzemeyi 2000 e almaz. 2000 lik bi kıymeti de yok bana sorarsan. Tek olayı dock ile şarj olması.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Aras Şimşek
arkadaslar bunlar kusurlu urunlerı yolluyorlar ben cozdum bazılarında kusur buyuk bazılarında kusur az oluyor benım mousenın sol clık basarken normal ses ve norma sekılde tıklıyormus gıbı ama yakından dınleyıp sol clıck bastıgınızda dıpte 1 tane daha ses gelıyor gıcırtı gıbı

Amd34

80+ Silver
Kimse kusura bakmasın da 800 liralık mouseu gidip 2000 liraya alanların düşünmesi gerekiyor biraz da. Akıllı insan gidip de 800 liraya belki kuponla krediyle çok daha düşüğe alınan malzemeyi 2000 e almaz. 2000 lik bi kıymeti de yok bana sorarsan. Tek olayı dock ile şarj olması.
pu hahaha temu olmasaydı bu ürün bu özellikler'de TR'de satılsa 2k kimse almaz mıydı sence?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
hadi ya tüh tamda kuzen siyah istiyordu

takipteyim zaten 1 tane alsam yeter zaten siyahını kullanıyorum
ben 2 tane alır 1 tanesini uygun bir vakit iptal ederim 10sn de stoğa düşer zaten. O şekil alırsın

Spectre_zz

80+ Bronze
yani aslında o mantıkta düşününce öyle ama türkiye sınırları içerisinde böyle bir ürünün fiyatı ne kadar olurdu diye düşününce mantıklı geliyor.

Top Bottom