Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

yerudaska

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
psikopat
arkadaslar bunlar kusurlu urunlerı yolluyorlar ben cozdum bazılarında kusur buyuk bazılarında kusur az oluyor benım mousenın sol clık basarken normal ses ve norma sekılde tıklıyormus gıbı ama yakından dınleyıp sol clıck bastıgınızda dıpte 1 tane daha ses gelıyor gıcırtı gıbı
oyun oynarken mouseyi kulağınıza mı dayıyorsunuz hocam

Amd34

80+ Silver
banane milletin hakkından parasını babaları mı veriyor :D
Kanka boşver alamayan sitem ediyor alamamak onun hatası 😂 çektim 746 TL gelince 1500-1700’e satarım mis gibi bir tane daha alıcam diğerinin parasını ilk üründen çıkarıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ali
kesın mı hocam umarım benımkı de gecer ses cıksın sorun degıl de tıklama hızına performansına herhangı bı zararı eksısı yoktur de mı sol clıck onemlı fps oyunları oynuyorum gecıkme falan yaptırıyorsa ms bıle onemlı yanı

kesin hocam ben şuan kullanıyorum başta dediğiniz gibi gıcırdama sesi çıkıyordu şuan herhangi bir şey yok.

kupon hazırlamayı unutma.

hazır hocam 23:59 a kadar %20 hazır umarım kupon bitmeden stok gelir.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan

X-LOGAN

80+
Kanka boşver alamayan sitem ediyor alamamak onun hatası 😂 çektim 746 TL gelince 1500-1700’e satarım mis gibi bir tane daha alıcam diğerinin parasını ilk üründen çıkarıcam
al sat tabi bu devirde ekmek aslanın midesinde :D ajazz mağazasına alarm kurdum 30sn'de bi yeniliyor düştüğü an farklı tc'lerden 20 tane daha çekecem :D

Top Bottom