Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

şahin doğan

80+ Platinum
Para verip almak güzel de, ben 1 tane kullanım amaçlı mouse almayı bekliyorum 1 aydır. Onun da stoğu tık bitiyor. 8-10 tane alıp 3 katına satmak ticari olarak kâr ama insani olarak düşüncesizlik.
Ticaret mantığını bitirdin şu an. Tebrikler.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,709
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
IMG_9460.jpeg

Konunun açıldığı tarihte almıştım 💀💀

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Seyfullah
düşüncesizlik değil bildiğin fırsatçılık
Kimse kimsenin elini tutmuyor sen de alıp satabilirsin insanlar parasını buraya kitliyor ellerinde kalma riski de var sonuçta. Takip edip 1 tane almak çok zor olmasa gerek. Alamadığın için alabilenlere kinlenmek anlamsız

ahmt3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet
Beyler tamam hayırlı olsun fakat ben şu forumdan bile milletin fırsatçılığa ne kadar aç olduğunu görüyorum. Üstüne adam gelip yok 20 tane çektim yok şu kadar çektim, ayıp, yazık sadece.

ayrıca sana alma diyen yok adam önce davranıp alıyot

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Salih
Ticaret mantığını bitirdin şu an. Tebrikler.
Bunun adı ticaret değil stokçuluk.
Stokçuluk is hangi çerçeveden bakarsan toplumsal açıdan yanlış bir şey.
Ticaretin belli bir kâr marjıyla satılması usulen doğru olan.
10 liralık çikolatayı 100 liraya satışta görünce ne diyorsun? Aa ne ucuz, alayım mı?
Bu açıdan bak.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimse kimsenin elini tutmuyor sen de alıp satabilirsin insanlar parasını buraya kitliyor ellerinde kalma riski de var sonuçta. Takip edip 1 tane almak çok zor olmasa gerek. Alamadığın için alabilenlere kinlenmek anlamsız

1 tane bile alamayan, ihtiyacı olan insanlar adına yazıyorum bunları. Yoksa bana ne der, geçerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ali
kaçırdık kuzene alacaktım aynı fiyattan mı stok a girdi ve hangi renk vardı bilgisi olan ?

şahin doğan

80+ Platinum
Bunun adı ticaret değil stokçuluk.
Stokçuluk is hangi çerçeveden bakarsan toplumsal açıdan yanlış bir şey.
Ticaretin belli bir kâr marjıyla satılması usulen doğru olan.
10 liralık çikolatayı 100 liraya satışta görünce ne diyorsun? Aa ne ucuz, alayım mı?
Bu açıdan bak.
Stokçuluk bir ürünün gelecekte fiyatının artacağını ön görüp piyasada olmamasına rağmen alıp saklamaktır. Neyi savunduğunu bilmiyorsun daha :d

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
Sorun o değil 2 haftadır çoğu kullanıcıya söyledim 1 er 1 er alınsa o gün herkes alabilir. Ertesi gün tekrar alınabilir. Aynı anda fazla stok alınca diğer insanlar faydalanamıyor. Bu zamana kadar bırak 15 i 30 tane alıcak stok vardı ama tek seferde almaya gerek yok. Her gün girip alsın hem kendisi hem forumdaşlar faydalanır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Oğuz Tutkun
Top Bottom