Recaizade Mahmut Ekrem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 990
İade + mh den biriktirdim.Hocam bu kredileri nasıl alıyoruz. Taktiği var mı ben en fazla 400tl biriktirebildim.
İade + mh den biriktirdim.Hocam bu kredileri nasıl alıyoruz. Taktiği var mı ben en fazla 400tl biriktirebildim.
230 liraya denk geldi alışveriş sonrası 600 tl kupon verdi Temupeki ne kadara aldın kuponlamı kopunsuzmu
dilene dilene 400 tl iyi kasmışsın xdHocam bu kredileri nasıl alıyoruz. Taktiği var mı ben en fazla 400tl biriktirebildim.
Para verip almak güzel de, ben 1 tane kullanım amaçlı mouse almayı bekliyorum 1 aydır. Onun da stoğu tık bitiyor. 8-10 tane alıp 3 katına satmak ticari olarak kâr ama insani olarak düşüncesizlik.Ne alaka? Parasını verip almış.
600 vermeseydi kaça geliyodu kar oranı ne kadar çözmeye çalışıyorumda230 liraya denk geldi alışveriş sonrası 600 tl kupon verdi Temu
600 nasıl verdi kanka be230 liraya denk geldi alışveriş sonrası 600 tl kupon verdi Temu
düşüncesizlik değil bildiğin fırsatçılıkPara verip almak güzel de, ben 1 tane kullanım amaçlı mouse almayı bekliyorum 1 aydır. Onun da stoğu tık bitiyor. 8-10 tane alıp 3 katına satmak ticari olarak kâr ama insani olarak düşüncesizlik.
833 tl normal fiyatı yaklaşık 1000 bıraktı ama sen 1800 den alıcı bulabilecek misin mesele bu600 vermeseydi kaça geliyodu kar oranı ne kadar çözmeye çalışıyorumda