❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

1 hafta sürmez bile alışman hafif mouse rahatlığı bi başka
abi kabloludan gına geldi kopuyo koptu kablosu bantladım masaya takılıyo en son fırlatcam duvara sinirden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

az önce temuda dolanırken gördüm bazılarında var bazılarında yok sebebi ne sol tuşun üstünde
1731877327744.png

Son düzenleme:
abi kabloludan gına geldi kopuyo koptu kablosu bantladım masaya takılıyo en son fırlatcam duvara sinirden

az önce temuda dolanırken gördüm bazılarında var bazılarında yok sebebi ne sol tuşun üstünde Alıntıyı görüntüle
etiket o bazıları çıkartıp çekmiştir bazıları çıkartmadan

Benim mouseda 5 gündür güncelleme yoktu 3 kasımda sipariş verdim siyah apex %20 indirim kodu verdiler ama kullanmayacağım isteyene verebilirim. Son durum ekte tahmini ne zaman gelir?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-18 000434.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-18 000434.png
    33.7 KB · Hit: 59
Beyler apex gelirse alıcam bu claimcredit filan pek işe yarıyor mu öyle alanlar bilgilendirirse iyi olur
Hocam eger kampanyaya girip 1 saat icinde siparis verirsen %50 kredi iadesi veriyor.

Hocam eger kampanyaya girip 1 saat icinde siparis verirsen %50 kredi iadesi veriyor.
Sansini arama kismina “bedava ödül” yazarakta deneyebilirsin. %0.9 ihtimalle %100 kredi iadesi veriyor. Eger %30 ya da %40 kredi iadesi verirse siparisi iptal eder claim creditten siparis verirsin.

Sansini arama kismina “bedava ödül” yazarakta deneyebilirsin. %0.9 ihtimalle %100 kredi iadesi veriyor. Eger %30 ya da %40 kredi iadesi verirse siparisi iptal eder claim creditten siparis verirsin.
Ne kampanyasiymis o ?

Benim mouseda 5 gündür güncelleme yoktu 3 kasımda sipariş verdim siyah apex %20 indirim kodu verdiler ama kullanmayacağım isteyene verebilirim. Son durum ekte tahmini ne zaman gelir?
benimkide böyleydi geldi cuma günü. senin kargonun başına bir şey gelmiş olabilir. 1-2 gün daha bekle arasa teslim edilmezse bi sıkıntı var gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,465
Üyeler
183,292
Son üye
mehmetcan65
Geri