P'de vergi dahil 500'den falan satılmıştı ilk Apex stoğuyla beraber.oda kafama yattı uyguna geliyorda p ile pro arasında ne fark var
P'de vergi dahil 500'den falan satılmıştı ilk Apex stoğuyla beraber.oda kafama yattı uyguna geliyorda p ile pro arasında ne fark var
Millet 600-900 e alıyo ben 1400 e almışım sen nasıl 1200 e alıyondaha almadım teşvik kuponu bekliyorum 1200 e denk geliyor %20 kuponla
Bak buyurP'de vergi dahil 500'den falan satılmıştı ilk Apex stoğuyla beraber.
700 lira için skme takmamDüşünsene 1400e pro alıyorsun 2000e satarım diye 1 hafta sonra herkes 700 liraya alıyor aynısını hahahaa fena patladilar
gel değişelim sasdjgsdhfsdBende beyaz istiyodum alamadım
biliyorum görmüştümde geçti artık şuan en uygunu ne ise onu almak daha mantıklı 2. el piyasasında pahalıya koycak herkesP'de vergi dahil 500'den falan satılmıştı ilk Apex stoğuyla beraber.
napçam la ben cidden pro almak istiyorumJKGLFŞDSAJGKLŞDFSAGAS
İşte 4-5 tane aldıkları için onu 3-4 ile çarparsan uğraşmaya değiyor onlar için.700 lira için skme takmam
Dünya barışı120 sayfa ne konuşuldu burada çok ilginç
P ile Pro arasındaki fark biri 1k diğeri 8k. Sensörü telink 159p nin. Pro nun ise royuan görünüşleri aynıbiliyorum görmüştümde geçti artık şuan en uygunu ne ise onu almak daha mantıklı 2. el piyasasında pahalıya koycak herkes
ben 100. sayfalarda yazdım onu zaten AFK herhalde.@B1L0 Hocam rica etsem kilitler misiniz konuyu
mcu farkı ne kadar değiştirirkiP ile Pro arasındaki fark biri 1k diğeri 8k. Sensörü telink 159p nin. Pro nun ise royuan görünüşleri aynı