❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

stok var al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hop kaptı biri
yattım hocam bekleyemedim. Ama siyah renk gelmemiş zaten :D

Turuncu için tape bakıcam uyguna. Daha iyi durur sistem full siyah çünkü

Takip etmem için link atacak varmi ürünü bulamiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben apex almadım.
Birak apexi daha yeni üye oluyorum her konuyu görmeme rağmen

5 paket sınırı varmış, 5 ürün değil bilginize. Paketteki ürünün miktarı önemli değil, önemli olan 30 euro altında olması. Yani 100 tane balon alabilirsiniz tek bir pakette, önemli olan 30 euro altında olması.

0 liraya ve hatta vergi'yi temuya kaktırma taktiğim de var ama artık paylaşmıcam rehber konu açıyoz adamlar reklam yapıyon diyolar konuyu siliyolar. Ayrıca ürün alıyorsunuz kredi geri alıyorsunuz ortalama 400 liraya kadar kredi veriyolar temu mesela şu an.

0 liraya ve hatta vergi'yi temuya kaktırma taktiğim de var ama artık paylaşmıcam rehber konu açıyoz adamlar reklam yapıyon diyolar konuyu siliyolar. Ayrıca ürün alıyorsunuz kredi geri alıyorsunuz ortalama 400 liraya kadar kredi veriyolar temu mesela şu an.
1 tane ürün alacağım diye sonra sonsuza kadar ülkeyi banlasınlar değil mi? Neden bizim halk böyle art niyetli düşünür

dolandırıcılıkla övünüyor bak bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,537
Üyeler
186,505
Son üye
bwlwl
Geri