Leonidax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,609
+4 hesapla denendi ve onaylandıYeni hesap açınca bisey olmuyor denendi ve onaylandı![]()
+4 hesapla denendi ve onaylandıYeni hesap açınca bisey olmuyor denendi ve onaylandı![]()
nasıl alcaz o kuponu ?Apex için sadece yüzde 20 kuponu yeterli kuponu aldıktan sonra paso stok takip edin yakaladığınız an yapıştırın.
Hocam inanın hiç bilmiyorum düşenlerin dediği şey şu yeni hesap açıyorum 10dk ana ekranda geziyorum indirim geliyor diyor.Ben 4tane hesap açtım 3günde hala gelmedi kupon çözemedim gitti.nasıl alcaz o kuponu ?
hocam bana bi çark çevirtti , 2 tane bedava ürün çıktı bende bunları ekledim. Ama sepette bu paralar gözüküyor ? Nedeni nedir ? Vergisi falan mı acabaYeni hesap açınca bisey olmuyor denendi ve onaylandı![]()
Cark isi fiyasko onu sallahocam bana bi çark çevirtti , 2 tane bedava ürün çıktı bende bunları ekledim. Ama sepette bu paralar gözüküyor ? Nedeni nedir ? Vergisi falan mı acaba
Alıntıyı görüntüle
Yok daha neler ne yaptın aga sen sabahta dir yalvarıyorum adamlara vermiyorlar bottmu verid müşteri temsilcisimi8 tane 750/200 .9 tane 700/70. 3 tane %20 kupon var
kargo sorgularken nasıl yaniBot verdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çoğunlukla kargo sorgularken bide üsteki gibi
Aga şunu düzgün bir ssle anlat neye basıyonGeri ödeme alamıyorum full kupon gidiyor