Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
"Gümrükleme şirketi tarafından teslim alındı" ibaresinden kaç gün sonra teslim ediliyor. Ertesi gün dağıtıma çıkıyor mu?
İstanbuldaysanız çıkabilir hocam en geç 2 ila 4 güne elinize varır
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zaman bunu mouse gelince yapacağım hocam şimdi atsam yemezler heralde benim mouse uçakta.
Aynen hocam sonuçta o işlemciyi elinize geçmeden önce açıp bakamazsınız.Kadın temu bildirimlerini kontrol et felan dedide bildirim daha gelmedi olmadı yarın müşteri hizmetlerine bir daha sorayım para iadesini naptınız gardas diye.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hocam şimdi pan1080 mcu fotoğrafı vardı telefona geçince sizi etiketler sizede atarım fotoğrafını sonra müşteri hizmetlerine bağlanıyorsunuz.Diyeceğiniz şey şu benim mouseumun anakartı normalde fotoğrafta nordic olarak geçiyor siz bana pan1080 göndermişsiniz diceksiniz o pan1080 size atacağım fotoyu ve 2 3 tanede mouseun fotosunu çekip atıyorsunuz ardından kadın beni bekletti biraz uzman ekiplerle konuşuyorum felan dedi 351tl geri para iadesi olacak kabul ediyormusunuz dedi bende ettim şimdi ama nerden takip edeceğimi söylemedi temu bildirimlerine felan bak dedide daha bildirim gelmedi.
Mesajlar bölümünde promosyonlar kısmına bak ara ara eğer para iadesi değilde kod tarzı bisey verirlerse oraya düşer

Apex eline ulaşan yok

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Mesajlar bölümünde promosyonlar kısmına bak ara ara eğer para iadesi değilde kod tarzı bisey verirlerse oraya düşer
Orjinal ödeme methodu olarak 351tl teklif ediyoruz kabul ediyormusunuz yazdı.Galiba direk karta yollucak kadına soruyorum size her zaman yardımcı olabiliriz diye zırvalıyor sadece

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bekir
Arkadaşlar, bu konuyu açıldığından beri takip ediyorum, anladığım işler değil bu işler, bir sorup şansımı deneyeyim dedim ortaya, belki cevap veren çıkar:

Bende birkaç senedir Razer deathadder v2 var. Mouse ile alakalı bir problemim yok ama bazen kablolu olduğu için ani reflekslerde kablo mousenin altına geldiği için aklımdan geçirmiştim zamanında kablosuz bir şey mi alsaydım acaba diye. Ancak aklımı kurcalayan şey, benim ellerim büyük normalde, bu razerin asimetrik yapısı vs. elime güzel oturuyor. Apex için konuşuyorum, biraz daha küçük galiba boyutları. Bütçeden yana sıkıntım yok normalde ancak bunun fiyatı çok iyi, fazlasını da vermem zaten çünkü ihtiyacım yok sırf kablo için, elimdekinden memnunum. Sormak istediğim şey, deathadderden buna geçilir mi acaba, ele oturmada problem yaşar mıyım sizce?

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Apex gelince yapsam yerler mi :D
Hocam zaten 750tlye almışsınız daha ne düşüreceksiniz :ROFLMAO: :ROFLMAO: Bize 1.2kdan roma mızrağı girdi onu küçültmeye çalışıyoruz sizde direk beleşçiliğe konmuşsunuz.

neyse ya bence rampage x-runner den iyidir
İyidir hocam bende ss prime var ondan gayet iyi bence çok hoşuma gitti.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Orjinal ödeme methodu olarak 351tl teklif ediyoruz kabul ediyormusunuz yazdı.Galiba direk karta yollucak kadına soruyorum size her zaman yardımcı olabiliriz diye zırvalıyor sadece
Ozmaan karta verir çünkü ürünü iade ederkende oyle oluyor

RayqHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Rayq61
Arkadaşlar, bu konuyu açıldığından beri takip ediyorum, anladığım işler değil bu işler, bir sorup şansımı deneyeyim dedim ortaya, belki cevap veren çıkar:

Bende birkaç senedir Razer deathadder v2 var. Mouse ile alakalı bir problemim yok ama bazen kablolu olduğu için ani reflekslerde kablo mousenin altına geldiği için aklımdan geçirmiştim zamanında kablosuz bir şey mi alsaydım acaba diye. Ancak aklımı kurcalayan şey, benim ellerim büyük normalde, bu razerin asimetrik yapısı vs. elime güzel oturuyor. Apex için konuşuyorum, biraz daha küçük galiba boyutları. Bütçeden yana sıkıntım yok normalde ancak bunun fiyatı çok iyi, fazlasını da vermem zaten çünkü ihtiyacım yok sırf kablo için, elimdekinden memnunum. Sormak istediğim şey, deathadderden buna geçilir mi acaba, ele oturmada problem yaşar mıyım sizce?
geçebilirsin ama el için biraz sorun olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Halil Çalık
Hocam zaten 750tlye almışsınız daha ne düşüreceksiniz :ROFLMAO: :ROFLMAO: Bize 1.2kdan roma mızrağı girdi onu küçültmeye çalışıyoruz sizde direk beleşçiliğe konmuşsunuz.
Yok hocam bende 850 aldım o %20 indirimi alamadımya içime sinmedi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,861
Üyeler
163,228
Son üye
oğuz10701
Top Bottom