Durun la daha ben alamadimBunun üzerine birde apex almam yok mu dicemde beş parasız kaldım gibi bir şey şuan
yani hiç olmazsa tablette kullanırım ben bi an gaza geldim turuncu aldım ama iyi oldu cips izlei çıkmayacakHocam zaten 750tlye almışsınız daha ne düşüreceksiniz Bize 1.2kdan roma mızrağı girdi onu küçültmeye çalışıyoruz sizde direk beleşçiliğe konmuşsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyidir hocam bende ss prime var ondan gayet iyi bence çok hoşuma gitti.
Ne zaman verdi suanmiParam yok .Ulan geri ödeme isteyim dedim 600/100 750/200 kupon verdi
Aman hocam yetmez mi daha hem bir üst model almışsınız hemde 850tl biz 1.2kya bir alt model aldıkYok hocam bende 850 aldım o %20 indirimi alamadımya içime sinmedi
nasıl 750 ye alıyorlar , yeni hesapla falan mı ? Bende yeni hesap açtım ona göre stok takibi yapıcamHocam zaten 750tlye almışsınız daha ne düşüreceksiniz Bize 1.2kdan roma mızrağı girdi onu küçültmeye çalışıyoruz sizde direk beleşçiliğe konmuşsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyidir hocam bende ss prime var ondan gayet iyi bence çok hoşuma gitti.
Valla bu öğlen pembe turuncu mavi renklerini yakaladım ama daha fazla harcarsam duramam diye almadım apexiDurun la daha ben alamadim
Apex için hocam 750tl.Pro modelinde teşvik indirimi tarzı bir indirim denk gelirse vergisiz 417tl gibi bir fiyata denk geliyor vergiyle oda 700tl felan ediyor biz vergiyle 1.2kya aldıknasıl 750 ye alıyorlar , yeni hesapla falan mı ? Bende yeni hesap açtım ona göre stok takibi yapıcam
%100 haklıLütfen Temunun de iade memnuniyet sistemini suistimal etmeyin, zaten kupon, indirm vs derken piyasanın çok altında alıyoruz bir de beleş getirmek için taktiklerle uğraşmayın sonra Aliexpress gibi olacak. Önce kargolar paralı olur, sonra kampanyalar kaldırılmaya başlanır sonrasında da komple mantık dışı fiyatlar görürüz.
Apex için sadece yüzde 20 kuponu yeterli kuponu aldıktan sonra paso stok takip edin yakaladığınız an yapıştırın.nasıl 750 ye alıyorlar , yeni hesapla falan mı ? Bende yeni hesap açtım ona göre stok takibi yapıcam
Yeni hesap açınca bisey olmuyor denendi ve onaylandınasıl 750 ye alıyorlar , yeni hesapla falan mı ? Bende yeni hesap açtım ona göre stok takibi yapıcam
Çok geç hocam edeceğim suistimali ettim ben%100 haklı