❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Hocam söyledikleri gelmedi ama yinede baya iyi Nordic 548xx (X=hat8rlamıyorum) mcu'sunun aynısıymış yani yeniden markalaştırılmış halı olabilecegi söyleniyor ki çinde aşırı yaygın bir şey bu yani gayet kaliteli
Çok takılmayın ekranlı dongle ı olan kablosuz 8k hz destekli güzel switchli 879 tl ye alınan kaç tane mouse var o yüzen kasmamak lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nordic zaten değil pan1080 miş nordicle aynı çipi kullanıyor 8k da bile sorunsuz.
Çok takmamak lazım ne kadar ekmek o kadsr köfte 879 tl ye ekranlı dongle olan kablosuz 8k hz destekli mouse alıyorsun çok kasmamak lazım

Çok takılmayın ekranlı dongle ı olan kablosuz 8k hz destekli güzel switchli 879 tl ye alınan kaç tane mouse var o yüzen kasmamak lazım
Çalışır halde geldiğinde dua edilmesi lazım, haftalık sigara paramdan ucuza üst seviye mouse aldım. Elimde olan 5K'ya aldığım mouse'u kullanmaya devam edeceğim sırf GIF görüntüsü için onu aldım. Masada dursun öyle :D

Çok takmamak lazım ne kadar ekmek o kadsr köfte 879 tl ye ekranlı dongle olan kablosuz 8k hz destekli mouse alıyorsun çok kasmamak lazım
pro için demiştim aslında.1229 a aldım maalesef iade almaya çalışıyorum şuan apex de de aynı mcu vardır büyük ihtimalle 1 tane de ondan alacağım.

Valla tarafıma 351tl geri iade yapcaklarını söylediler yani bana 871tl gibi bir fiyata mal oldu bu mouse efsane oldu :D
nasıl yaptınn

nordic zaten değil pan1080 miş nordicle aynı çipi kullanıyor 8k da bile sorunsuz.
Hocam şimdi pan1080 mcu fotoğrafı vardı telefona geçince sizi etiketler sizede atarım fotoğrafını sonra müşteri hizmetlerine bağlanıyorsunuz.Diyeceğiniz şey şu benim mouseumun anakartı normalde fotoğrafta nordic olarak geçiyor siz bana pan1080 göndermişsiniz diceksiniz o pan1080 size atacağım fotoyu ve 2 3 tanede mouseun fotosunu çekip atıyorsunuz ardından kadın beni bekletti biraz uzman ekiplerle konuşuyorum felan dedi 351tl geri para iadesi olacak kabul ediyormusunuz dedi bende ettim şimdi ama nerden takip edeceğimi söylemedi temu bildirimlerine felan bak dedide daha bildirim gelmedi.

Bu niye 3 gündür Havaalanı Deposuna taşıma halinde

Ekler

• IMG_20241102_001451.jpg
    IMG_20241102_001451.jpg
    720.9 KB · Hit: 98
"Gümrükleme şirketi tarafından teslim alındı" ibaresinden kaç gün sonra teslim ediliyor. Ertesi gün dağıtıma çıkıyor mu?

Bu işlemcinin fotosu bide mouse elinize geçince 2 3 tane rastgele foto çekin.Dediklerimi müşteri hizmetlerine diyin çokta kıl biri değilse para iadesi yapacaktır.

Hocam şimdi pan1080 mcu fotoğrafı vardı telefona geçince sizi etiketler sizede atarım fotoğrafını sonra müşteri hizmetlerine bağlanıyorsunuz.Diyeceğiniz şey şu benim mouseumun anakartı normalde fotoğrafta nordic olarak geçiyor siz bana pan1080 göndermişsiniz diceksiniz o pan1080 size atacağım fotoyu ve 2 3 tanede mouseun fotosunu çekip atıyorsunuz ardından kadın beni bekletti biraz uzman ekiplerle konuşuyorum felan dedi 351tl geri para iadesi olacak kabul ediyormusunuz dedi bende ettim şimdi ama nerden takip edeceğimi söylemedi temu bildirimlerine felan bak dedide daha bildirim gelmedi.
o zaman bunu mouse gelince yapacağım hocam şimdi atsam yemezler heralde benim mouse uçakta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,892
Üyeler
184,993
Son üye
B12Pixi
Geri