RPchepfoxCS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 511
valla üşendim merak eden arkdaşlara ufaktan yazdım. inceleme için daha çok erken zaten adam akıllı kullanmadım bileayri konu acsaniz
valla üşendim merak eden arkdaşlara ufaktan yazdım. inceleme için daha çok erken zaten adam akıllı kullanmadım bileayri konu acsaniz
ter izleri bile çıkmış haşin çocuk sağol inceleme için apex in dock bile ben burdayım diyormuş..PRO/APEX KARŞILAŞTIRMA
-doku olarak nedense pro yu daha çok beğendim. apex elimi terletti grip tape takıcam.
-dock olarak apexin ekranı var evet fakat mouse 5 sn haraket etmesin bağlantı koptu uyarsı veriyor ekrana bu sefer koyulan gif gidiyor çok anlamsız oyunda zaten gife bakacak halim yok umarım yazılımda çözerler.
-pro nun dock u daha minimal daha ışıklı(rgb) dock konusunda pronunkini daha hoş buldum.
-polling rate skorları ikisinide aynı. oyundada fark yok.
-kutu içeriği bakımından apex daha üstün kutu kalitesi bile daha iyi.
-apex daha tok daha ağır hissetiriyor proya göre
pro alan apex alamadığı için çokta üzülmesin. ekranı var evet fakat 5 sn sonra ekranda kocaman bağlantı yok yazısı ile bakışıyorsun.
apexi 850tl proya 1300tl ödedim proyu elimden çıkaramazsam iade ederim. alanlara tekrardan hayırlı olsun gayet güzel mouselar.Alıntıyı görüntüle
anladım sadece harektsız kalıncamı oluyormouse uyku moduna geçiyor ayarı yok geçtiği gibide ekran uyarı veriyor öyle kalıyor
Hocam izlediğim videolarda onun ayarı vardı. 1dk ya kadar çıkıyordu diye hatırlıyorum.mouse uyku moduna geçiyor ayarı yok geçtiği gibide ekran uyarı veriyor öyle kalıyor
Göremedim link paylasabilir misiniz ?beyler 4-5 kere yazdım ayrıca konusunuda açtım sayfamda ordan okursunuz kesin değildi ama şuan dediğim kesin gibi duruyor.
mouse uyku moduna geçiyor ayarı yok geçtiği gibide ekran uyarı veriyor öyle kalıyor
apex ile pro arasında çokta fark yok sensör vb dışında. tabii ki apex daha ucuz gidip apex alınmalı fakat pro alıpta gözü apexte kalanlar kendi bilir.hocam yani sizin kullanıcı yorumunuz nedir apex mi pro mu?
? Apex beyaz hiç gelmedi mi ? 2 adet beyaz 2 turuncu 2 mavi aldım ben?apex beayz yok hıc gelmedı zaten yoksa ben alıcaktım
Valla sorun şu 5sn felan kullanmayinca harbi bağlantıyı kesiyor gibi ben proyu driverini açınca kullanmiyorken sevice searching uyarısı veriyordu.ter izleri bile çıkmış haşin çocuk sağol inceleme için apex in dock bile ben burdayım diyormuş..
Gözünüz doymustur hocam inşallah stoğu direk siz eritmissiniz? Apex beyaz hiç gelmedi mi ? 2 adet beyaz 2 turuncu 2 mavi aldım ben?
Ayarı var onunValla sorun şu 5sn felan kullanmayinca harbi bağlantıyı kesiyor gibi ben proyu driverini açınca kullanmiyorken sevice searching uyarısı veriyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gözünüz doymustur hocam inşallah stoğu direk siz eritmissiniz![]()
denedim hocam sağol 0 a çekince uyku moduna girmiyor artık. ekranda gif devam ediyorAlıntıyı görüntüle
2.4G standby time degerini 0 yapip dener misin, yabanci inceleme videosunda gordum uyku ayari buymus sanirsam.
yaninda skatez grip tape falan geliyor muapex ile pro arasında çokta fark yok sensör vb dışında. tabii ki apex daha ucuz gidip apex alınmalı fakat pro alıpta gözü apexte kalanlar kendi bilir.
Çevrem var kuzen abim vs çoğu ztn hediye gidecekValla sorun şu 5sn felan kullanmayinca harbi bağlantıyı kesiyor gibi ben proyu driverini açınca kullanmiyorken sevice searching uyarısı veriyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gözünüz doymustur hocam inşallah stoğu direk siz eritmissiniz![]()