Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Gurkanpiro

80+ Platinum
PRO/APEX KARŞILAŞTIRMA

-doku olarak nedense pro yu daha çok beğendim. apex elimi terletti grip tape takıcam.
-dock olarak apexin ekranı var evet fakat mouse 5 sn haraket etmesin bağlantı koptu uyarsı veriyor ekrana bu sefer koyulan gif gidiyor çok anlamsız oyunda zaten gife bakacak halim yok umarım yazılımda çözerler.
-pro nun dock u daha minimal daha ışıklı(rgb) dock konusunda pronunkini daha hoş buldum.
-polling rate skorları ikisinide aynı. oyundada fark yok.
-kutu içeriği bakımından apex daha üstün kutu kalitesi bile daha iyi.
-apex daha tok daha ağır hissetiriyor proya göre
pro alan apex alamadığı için çokta üzülmesin. ekranı var evet fakat 5 sn sonra ekranda kocaman bağlantı yok yazısı ile bakışıyorsun.
apexi 850tl proya 1300tl ödedim proyu elimden çıkaramazsam iade ederim. alanlara tekrardan hayırlı olsun gayet güzel mouselar.Alıntıyı görüntüle
malzeme sanki çok terletıyor gıbı gozukuyor

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Mehmetcan İvrendi
mouse uyku moduna geçiyor ayarı yok geçtiği gibide ekran uyarı veriyor öyle kalıyor
Hocam yamlış anlamayın ama adamların bu kadar büyük bir aptallık yapacağını düşünmüyorum bence vardır bir yerlerde ayarı yani en kötü yazılımla düzeltebilecekleri bı şey bu yüzden Bence Biraz daha kutcalayın mail atın ne bilim destek mestek bı şey varsa yazın

aras114

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Aras Danyildiz
Hocam yamlış anlamayın ama adamların bu kadar büyük bir aptallık yapacağını düşünmüyorum bence vardır bir yerlerde ayarı yani en kötü yazılımla düzeltebilecekleri bı şey bu yüzden Bence Biraz daha kutcalayın mail atın ne bilim destek mestek bı şey varsa yazın
Var az once paylastik bi onceki sayfada. Her sey cok karisti temiz bir konu acmak lazim

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Aras Şimşek
baana 2 k kod tanımlamamız ıcın 2 urun alın dıyor yapayım mı

Top Bottom