bence nekadar ödeme yaptıgına bağlı bide toplam üst limit mevzusuda varyanı mantıklı mı hocam
Olur 1750tlBeyazı bana veriyorsun
yok kolpa onların hepsibaana 2 k kod tanımlamamız ıcın 2 urun alın dıyor yapayım mı
icime kurt dustu gene haydi bakalim.Pro kesinlikle terletiyor pilin olduğu kısım da ufak bi ısınma var terletmesinde bence bunun da etkisi var.
İnanın bilmiyorum hocam daha dusuremedim ben hicO indirimleri nasıl alıyoruz hocam
beyaz tatlımı başta mavi sonra beyaz istedim en aziyla maviyi aldım şükür.Olur 1750tl
ben bu promosyon da 1 gün falan ugraştım içinde bu ürün çıkmıyordu mous ları incileye inceleye sayfayı yenileye yenileye zorla geldi hala bi indirim promosyonum daha var onda çıkmıyo mesela belki onda da çıkacakonu alabılmem ıcın bana 2 urun aldırtıyor bostan yere 500 tl lık olcam galıba
Fikrim yok ama satıcı konuya hakim incelemiş buraları sanki.Yalan mı?
oha birini alabilirim 1000 liraya düşünürsen beyazlardan.? Apex beyaz hiç gelmedi mi ? 2 adet beyaz 2 turuncu 2 mavi aldım ben?
valla geldi banada geldi mavi offfffff cok iyiiben bu promosyon da 1 gün falan ugraştım içinde bu ürün çıkmıyordu mous ları incileye inceleye sayfayı yenileye yenileye zorla geldi hala bi indirim promosyonum daha var onda çıkmıyo mesela belki onda da çıkacak
nasıl geldi promosyonun içindemivalla geldi banada geldi mavi offfffff cok iyii