Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
apexin mcu belli oldu mu bakan var mı
direk 2k tanımlamıyor galiba 750 250 indirim vs gene sor istersen temsilciyebaana 2 k kod tanımlamamız ıcın 2 urun alın dıyor yapayım mı
onu alabılmem ıcın bana 2 urun aldırtıyor bostan yere 500 tl lık olcam galıbadirek 2k tanımlamıyor galiba 750 250 indirim vs gene sor istersen temsilciye
evet ben yaptım bir kaç tane 750 TL'ye 250 tl bir tane de 600 TL'ye 100 tl indirim kuponu veriyordirek 2k tanımlamıyor galiba 750 250 indirim vs gene sor istersen temsilciye
bu ayrıntı fazlasıyla iyi tert testi bile geldiPRO/APEX KARŞILAŞTIRMA
-doku olarak nedense pro yu daha çok beğendim. apex elimi terletti grip tape takıcam.
-pro nun dock u daha minimal daha ışıklı(rgb) dock konusunda pronunkini daha hoş buldum.
-polling rate skorları ikisinide aynı. oyundada fark yok.
-kutu içeriği bakımından apex daha üstün kutu kalitesi bile daha iyi.
-apex daha tok daha ağır hissetiriyor proya göre
pro alan apex alamadığı için çokta üzülmesin.
apexi 850tl proya 1300tl ödedim proyu elimden çıkaramazsam iade ederim. alanlara tekrardan hayırlı olsun gayet güzel mouselar.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Engellemis bile beni
Çok yukse dpi ya cekip senside ayni oranda dusurup 8k ya alıp test edebilirmisinizÜrün geldi güncellemelerini yapıyorum ilk izlenimin malzeme kalitesi çok çok iyi switch hissiyatını beğendim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
yanı mantıklı mı hocamevet ben yaptım bir kaç tane 750 TL'ye 250 tl bir tane de 600 TL'ye 100 tl indirim kuponu veriyor
Promosyon kodunu nasıl aldınız hocampromosyonla 765 tl
ben almadım mesajlara gir promosyonlara gir belki sende de vardırPromosyon kodunu nasıl aldınız hocam
Mcu ları aynımıymış hocam o iş ne oldu?PRO/APEX KARŞILAŞTIRMA
-doku olarak nedense pro yu daha çok beğendim. apex elimi terletti grip tape takıcam.
-pro nun dock u daha minimal daha ışıklı(rgb) dock konusunda pronunkini daha hoş buldum.
-polling rate skorları ikisinide aynı. oyundada fark yok.
-kutu içeriği bakımından apex daha üstün kutu kalitesi bile daha iyi.
-apex daha tok daha ağır hissetiriyor proya göre
pro alan apex alamadığı için çokta üzülmesin.
apexi 850tl proya 1300tl ödedim proyu elimden çıkaramazsam iade ederim. alanlara tekrardan hayırlı olsun gayet güzel mouselar.Alıntıyı görüntüle
yok hocam kalsın o zaman beyazı ben baya beğendim alıcaz her şey renkli renkli aslında kulaklığımda pembe onuıda pembe alırsam kfmdlgkdapex beayz yok hıc gelmedı zaten yoksa ben alıcaktım