Hocam bende zaten forumda bunu görenin bu parayı vereceğini düşünmüyorum ama bazen parası bol olanlar var veya güzel bı şeyler almak isteyen var adam açıklamaya sanki dünyanın en iyi mouse gibi yazıyor zaten neyse sonra adam bakıyor forumlara gayet güzelmiş yorumlar güzel sonra alıyorSen öyle düşünüyorsun, bende forumlardan bu ürünün bu fiyata satıldığını görüp bilen adamın 1.5K bile vermeyeceğini düşünüyorum.
Kaldı ki forumdan görmeyip normal gezerken ajazz pro-apex ilanı gören adamın da '' bu markaya bu para mı verilir '' diye düşüneceğini düşünüyorum.
Garanti konuları var? Servis konuları var?
Çok dar düşünüyorsun
yapşimdi terimsel bir açıklama yapacağım.
hocam millet beşer beşer aldı ne diyonuzAlıp satanlar çok yanlış yapıyor ürün anlatıldığı gibi gelirse kazandığınız para para değil.
ss var mi hocmtemsilciyle konuştum sordum tekrar stoğa gelir dedi bana.
Yok siz iade edin ürünü.Bana pan180'in fotoğrafını atabilecek var mı? Desteğe öyle yazayım bir de bozuk ürünü iadeye göndermekle uğraşmayayım.
Evet reis diğerini arkadaşıma aldım, proyuda satacağım alan olursa2 tane mi aldın hocam
Kanka 15-20 gün iade parasını bekleyemem.Yok siz iade edin ürünü
Apex varken pro satman zorEvet reis diğerini arkadaşıma aldım, proyuda satacağım alan olursa
200 300 lira kazanmak için satıyorlar ama kasım ayında aciliyeti yoksa ürün satılmaz.hocam millet beşer beşer aldı ne diyonuz
Nasıl aldın hocam 1070 sepet tutarına takılmıyor mu?Aynen kral birini arkadaşıma sipariş ettim, wirelles mouse arıyordu bedavaya geldi nerdeyse