Spectre_zz
80+ Bronze
Zaten her sey ucuz ocaktan sonra satmak daha mantikli200 300 lira kazanmak için satıyorlar ama kasım ayında aciliyeti yoksa ürün satılmaz.
Zaten her sey ucuz ocaktan sonra satmak daha mantikli200 300 lira kazanmak için satıyorlar ama kasım ayında aciliyeti yoksa ürün satılmaz.
Valla çok bişey beklemiyom bizim milletin bişey bildiği yok zaten aldığım fiyatlara bırakır geçerim uğraşmak istemiyorumApex varken pro satman zor
İşte hocam vende onu diyorum ama mesela ben normalde çoktan alırdım ama fiyat sınırı yüzünden alamadım dedim teşvik falan bı şey gelirse 30TL indire bilirsem ürünün fiyatını o zaman sınırın altında olduğu için 2'sini alabilicektim yoksa 1.4K bile versem alırdım ama sınır izin vermiyorduO kadar ugrasmayacaksin işte 100tl için sabahtan beri 20 takla atanlar var.
3950 sensör olması önemli benim için.
Yani aliexpress indirimlerinden yakalanmıştı ak820ler öyle hatırlıyorum, karıştırıyorsam da bir platformdan ucuza alınmıştı o klavye. Şimdi bunu yakalayanlar yenisini aldı. Eski indirimden aldığını satıyor. Yapacak bir şey yok klavye satılır gider ama mouse için bir şey diyemiyorum.Hocam bende zaten forumda bunu görenin bu parayı vereceğini düşünmüyorum ama bazen parası bol olanlar var veya güzel bı şeyler almak isteyen var adam açıklamaya sanki dünyanın en iyi mouse gibi yazıyor zaten neyse sonra adam bakıyor forumlara gayet güzelmiş yorumlar güzel sonra alıyor
-Gir Sahibindene bak AK 820'lere soru kısmında nasıl dokuşmuşlar reis 2.5K olmz mı reis 2.K olmaz mı diye
Hayır niye takılsınNasıl aldın hocam 1070 sepet tutarına takılmıyor mu?
Onu diyorum istealdigin paraya satman zorValla çok bişey beklemiyom bizim milletin bişey bildiği yok zaten aldığım fiyatlara bırakır geçerim uğraşmak istemiyorum
ss var mi hocm
2 tane alınca sepet tutarı 850 oluyor, vergiyle 1400Hayır niye takılsın
Temu' dan '' Paketiniz okyanusa düştü. '' diye mesaj gelebilir.Siyah renk eğerki uçak kaza yapmazsa elime gelince 1300den veriyorum
Sıkıntı yok satmam bendeOnu diyorum istealdigin paraya satman zor
kaça bırakıyon siyahValla çok bişey beklemiyom bizim milletin bişey bildiği yok zaten aldığım fiyatlara bırakır geçerim uğraşmak istemiyorum