KaptanMC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,418
İşte benimde aklımı o çeliyor11 kasımı beklıyoruz umarım getırırler
İşte benimde aklımı o çeliyor11 kasımı beklıyoruz umarım getırırler
apex 950 gibi bi fiyata geldi f75 te 1000 küsüre geldiHocam sorun zaten klavyenin performansı değil sadece sonra apex gelirse 300TL falan daha fazla vermiş olucam 2'si ni beraber almaya kıyasla ve Black fridayda çok yakın güzel indirimler olabilir
-Hocam siz vergi dahil kaça aldınız??
bana vergi dahil 700TL ye falan geliyor sizce?? (Bende sebebini bilmiyom ama sipariş alt sınırı 670TL' değil 480TL)
Bende ak820 pro ak820 max 3 adet aula sipariş geçtim bence en iyisi ak820 max diye düşünüyorum şimdi switchlerini de değiştim mis gibi oldu daha tok bi sese sahipHocam ak820 max ve aula f75 var ikisinden birini satacağım. Hangisi daha iyidir? Hangisini satmaliyim? Ne kadara gider mesela F75?
Gençler konudan uzağım. Sadece mouse ihtiyacı olan bir arkadaşıma aldırmıştım. Açıklamada bozuk sattılar vs. demiş çakallık peşinde mi yoksa böyle bir durum var mı? Ona göre arkadaşı bilgilendireyim.Kim bu ezikAlıntıyı görüntüle
beklıyelım hocam gelmez ise bu sene bu iş tırt olur ozamanİşte benimde aklımı o çeliyor
Anladım hocam. Teşekkürler.Aula satılır 2k gider rahat
Rica ederimAnladım hocam. Teşekkürler.
2KAula satılır 2k gider rahat
2Kbiraz abartınız sanki hocam zaten 700TL'ye geliyor en fazla taş catlasın 1.5K hocam
nasıl bozuk cidden miKim bu ezikAlıntıyı görüntüle
sacmalık o paraya ak820 pro alınırDüne kadar 2500'e satılıyordu bu klavye
![]()
Ak820 pro'dan daha iyi bana göre ak820 pro almadan önce aula alacaktım stok yoksacmalık o paraya ak820 pro alınır
Ak820 pro yu bilemem ekranı olduğu için bir+ daha iyi olabilir ama Max dan switch vs olarak daha iyi aula f75sacmalık o paraya ak820 pro alınır