haklısınız hocam da açıklama kısmı %100 ptfe olarak gözüküyordu değişmişler galiba satıcıya soracağım.Link varsa bakayım. Esptiger üst kalite "bence". Sizinkini karşılaştırmadan bir şey demem doğru olmaz. Ben plastik olarak gördüm diye dedim.
Hocam gif nasıl koyuluyor ?Alıntıyı görüntüle
Şu şekil göstereyim En alttakileri niye tam aşağı koymadım derseniz vida deliği kapamak için. Cuk oldu eski sensime kavuştum. Kendi skatezleri çok rahat çıktı diğer skattezlerin yanına koyup kaldırdım. Tekrar takılabilir yani bozulmadan çıkıyor.
Kasanın arkasındaki şalterden yada fişi komple çekmeniz lazım.Kasadan gücü kapattığım halde bu Dock rgbsi selektör yapıyor ara sıra. Dock içinde de mi pil var nerden alıyor gücü?
Şalter inik zaten, o halde hala elektrik gitmiyor kasaya diye biliyorum.Kasanın arkasındaki şalterden yada fişi komple çekmeniz lazım.
Yada biosdan usb gücünü pc kapalıyken gücü kes olarak ayarlaman lazım
Bu nasıl mesaj ilk saniye yüreğime indi mouse sorunlu mu diyeSipariş geldi kutuyu açtım ve 1 dakika içerisinde pişman oldum...
Mouseyi kullanmayı çok istiyordum zaten ama nakit ihtiyacından dolayı satmam gerektiğini de biliyordum. Siparişi verdikten sonra hiç takip bile etmedim heveslenemedim çünkü satacaktım. Şimdi kutu geldi en azından bakayım tipi nasıl vs. dedim açtım şuan hiç satmak istemiyorum çok güzel bir şeymiş kablosuz mouse
İyi olması sorunBu nasıl mesaj ilk saniye yüreğime indi mouse sorunlu mu diye
arkadaşın attığı fotodaki beyazlar olmadığı haliyle kaldı benim mouse, remove yazan yerler vardı orda ben onları komple çıkarttım üzerlerindeki jelatin cıkarılması gerekiyordu herhalde ve sonrasında da çöpe attım napmam lazımAlıntıyı görüntüle
Şu şekil göstereyim En alttakileri niye tam aşağı koymadım derseniz vida deliği kapamak için. Cuk oldu eski sensime kavuştum. Kendi skatezleri çok rahat çıktı diğer skattezlerin yanına koyup kaldırdım. Tekrar takılabilir yani bozulmadan çıkıyor.
Skatez almalısın sadece remove yazan bantı çıkarman gerekiyorduarkadaşın attığı fotodaki beyazlar olmadığı haliyle kaldı benim mouse, remove yazan yerler vardı orda ben onları komple çıkarttım üzerlerindeki jelatin cıkarılması gerekiyordu herhalde ve sonrasında da çöpe attım napmam lazım