Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
umut
Link varsa bakayım. Esptiger üst kalite "bence". Sizinkini karşılaştırmadan bir şey demem doğru olmaz. Ben plastik olarak gördüm diye dedim.
haklısınız hocam da açıklama kısmı %100 ptfe olarak gözüküyordu değişmişler galiba satıcıya soracağım.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bekir
Kasadan gücü kapattığım halde bu Dock rgbsi selektör yapıyor ara sıra. Dock içinde de mi pil var nerden alıyor gücü?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sipariş geldi kutuyu açtım ve 1 dakika içerisinde pişman oldum...
Mouseyi kullanmayı çok istiyordum zaten ama nakit ihtiyacından dolayı satmam gerektiğini de biliyordum. Siparişi verdikten sonra hiç takip bile etmedim heveslenemedim çünkü satacaktım. Şimdi kutu geldi en azından bakayım tipi nasıl vs. dedim açtım şuan hiç satmak istemiyorum çok güzel bir şeymiş kablosuz mouse 🥲

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
Kasadan gücü kapattığım halde bu Dock rgbsi selektör yapıyor ara sıra. Dock içinde de mi pil var nerden alıyor gücü?
Kasanın arkasındaki şalterden yada fişi komple çekmeniz lazım.

Yada biosdan usb gücünü pc kapalıyken gücü kes olarak ayarlaman lazım

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Mert Balamut
Arkadaşlar satmak isteyen veya satmak için alan arkadaşlar fiyatı makul seviyede söylerse almayı düşünüyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Shoto Todoroki
Sipariş geldi kutuyu açtım ve 1 dakika içerisinde pişman oldum...
Mouseyi kullanmayı çok istiyordum zaten ama nakit ihtiyacından dolayı satmam gerektiğini de biliyordum. Siparişi verdikten sonra hiç takip bile etmedim heveslenemedim çünkü satacaktım. Şimdi kutu geldi en azından bakayım tipi nasıl vs. dedim açtım şuan hiç satmak istemiyorum çok güzel bir şeymiş kablosuz mouse 🥲
Bu nasıl mesaj ilk saniye yüreğime indi mouse sorunlu mu diye🤣

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
Şu şekil göstereyim:) En alttakileri niye tam aşağı koymadım derseniz vida deliği kapamak için. Cuk oldu eski sensime kavuştum. Kendi skatezleri çok rahat çıktı diğer skattezlerin yanına koyup kaldırdım. Tekrar takılabilir yani bozulmadan çıkıyor.
arkadaşın attığı fotodaki beyazlar olmadığı haliyle kaldı benim mouse, remove yazan yerler vardı orda ben onları komple çıkarttım üzerlerindeki jelatin cıkarılması gerekiyordu herhalde ve sonrasında da çöpe attım napmam lazım :D

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    359.3 KB · Hit: 81

oEnesQlf

80+ Silver
arkadaşın attığı fotodaki beyazlar olmadığı haliyle kaldı benim mouse, remove yazan yerler vardı orda ben onları komple çıkarttım üzerlerindeki jelatin cıkarılması gerekiyordu herhalde ve sonrasında da çöpe attım napmam lazım :D
Skatez almalısın sadece remove yazan bantı çıkarman gerekiyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim mouse 2 gündür gümrüklerde işlemi tamamlandı olarak gözüküyor ne zaman gelir

TheGG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa
Dostlar. Yazilim linkini biriniz atabilir mi AJ159 Apex icin. Bulamadim.

Top Bottom