MSI aşığıyimm
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,149
pil seviyesini nasıl görebiliriz mouse un
olsun hocam yedek var en azından öğrenmiş oldunuz bir şey olmazTamamdir hocam gelince bunu alicam bu arada cahillikten kargo gelince direkt o tırnak boşluklarından söktüm
yazılımı indirince üst tarafta gösteriyor.pil seviyesini nasıl görebiliriz mouse un
Valla hocam haklisin birde sizin yorumunuz görmesem skatezsiz kullaniyormusum 4 saattirolsun hocam yedek var en azından öğrenmiş oldunuz bir şey olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yazılımı indirince üst tarafta gösteriyor.
Hocam jelatini sokun tamamen sokmeyinbişey sorcam mouse gelince sadece remove yazan jelatini mi sökcez başka bişeye gerek var mı
sadece remove yazan jelatini sökün hocam dikkatli olun skatezi de kaldırmayınbişey sorcam mouse gelince sadece remove yazan jelatini mi sökcez başka bişeye gerek var mı
Hocam bu arada terletmemesi için diğer seyleride taktım onların takılması daha zor skatezi basit yapmislarsadece remove yazan jelatini sökün hocam dikkatli olun skatezi de kaldırmayın
grip tape kullanmadım hiç bir bilgim yok o yüzden ama sade hali benim daha çok hoşuma gidiyorHocam bu arada terletmemesi için diğer seyleride taktım onların takılması daha zor skatezi basit yapmislar
Hocam valla dokusu daha hoş oldu bilmiyorum kendi fikrimgrip tape kullanmadım hiç bir bilgim yok o yüzden ama sade hali benim daha çok hoşuma gidiyor
Teşekkür ederimhttps://www.a-jazz.com/en/h-col-118.html soldaki yazılımı indirin hocam. Ardından alt tarafta 2.4G görseli olacak ona bastıktan sonra parameter kısmından Silent heightin altında bulunan tall kutucuğuna basın.
Alıntıyı görüntüle
tamamdır teşekkür ederimsadece remove yazan jelatini sökün hocam dikkatli olun skatezi de kaldırmayın