Çözüldü✓ Ajazz Aj159, Apex vs Pro

Apexin sensörü en güncel sensör ama 2 sensörde çok iyi. Konularına baktığımda 159pro ile ilgili çok şikayet gördüm apex almak daha mantıklı bence

bunu al kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkiside inanılmaz, bugün bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisini alıyım?
Aj159 Pro : https://app.temu.com/m/n7ans1jnx06
Aj159 Apex : https://tr.aliexpress.com/i/1005007192156933.html
apex 3500 liraya geliyor attığımı al

1730963563440.png

apex seçince 30 dolar sınırı aşıyor

yani aliexpressteki düz aj159 fiyatına temudan pro almış olacaksın

temu apex indirimini takip et veya sahibinden üzerinden ilanları takip et bende dahil çok apex alan oldu.

Arkadaşlar ben şimdi anladım, Aliexpress'ten bugüne kadar hiçbir şey almamıştım ve şimdi farkediyorum 970tl normal model pro modeli 1350tl "masterrace" hocam kusura bakma ikidir söylüyon ama tam anlamamıştım. Şimdi farkettim, meğer fotoğrafları kaydırınca mouse modelide değişiyormuş(ne saçma sistem lan bu) neyse hocam konuyu kapatalım. Ben bugün pro modelinin siparişini veririm, zaten bugüne kadar hep rezalet mouse lar kullandığım için apex ve pro modeli arasında pek bi' performans farkı hissedeceğimi sanmıyorum. Zaten aralarında mcu hariç çok bir fark yok sanırım.

Arkadaşlar ben şimdi anladım, Aliexpress'ten bugüne kadar hiçbir şey almamıştım ve şimdi farkediyorum 970tl normal model pro modeli 1350tl "masterrace" hocam kusura bakma ikidir söylüyon ama tam anlamamıştım. Şimdi farkettim, meğer fotoğrafları kaydırınca mouse modelide değişiyormuş(ne saçma sistem lan bu) neyse hocam konuyu kapatalım. Ben bugün pro modelinin siparişini veririm, zaten bugüne kadar hep rezalet mouse lar kullandığım için apex ve pro modeli arasında pek bi' performans farkı hissedeceğimi sanmıyorum. Zaten aralarında mcu hariç çok bir fark yok sanırım.
aynı sayılır apex ve pro, ekran dışında aynılar neredeyse. attığımı al geç daha iyisi yok hocam

mcularıda aynı sensörleri farklı sadece ama ikiside var bende inan bana birebir aynı hissettiriyor

Sahibinden Apex alırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,624
Üyeler
174,005
Son üye
Zayberk
Geri