Yardım AJAZZ AJ159 APEX'E NE OLDU?

Temu da komple mağaza kalkmış stok bekleyenler vardı ben dahil ne zaman gelir artık gelir mi?
fırsatçı s"refsizler yüzünden oldu hertürlü para iadesi almaya çalışıyorlar firmanın yerinde olsam bende satışlarımı türkiyeye kapatırım.
Buradan o s"refsizlere sesleniyorum insallah ettiğinizi bulursunuz sizin yüzünüzden ülkenin adı kirleniyor.

Ekler

• 1732017701784.png
    1732017701784.png
    38.2 KB · Hit: 483
Üretimden kaldırıldı galiba hocam allahtan son stokta beyazı beklemek yerine mavisinden almışım :D
Ulan kaçırdık yaa .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fırsatçı s"refsizler yüzünden oldu hertürlü para iadesi almaya çalışıyorlar firmanın yerinde olsam bende satışlarımı türkiyeye kapatırım.
Buradan o s"refsizlere sesleniyorum insallah ettiğinizi bulursunuz sizin yüzünüzden ülkenin adı kirleniyor.
Gelirse bekleriz sıkıntı yok beyazını almayı düşünüyorum.

onca şeyden sonra magazanın uzun süre türkiyeye satış açıcagını düşünmüyorum.

Bu para iadesi mevzusunu kötü niyetle kullananlar gerçekten ahlak yoksunları ya zaten olduğundan düşük fiyata alıyorsunuz hala çakallık peşindesiniz.

kalkmadı la sıkıntı yok 2 3 güne açılır
kanka adamlar elinde kalan son apexleri saldılar kapattılar magazayı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

türkiyeye satışları tamamen yok şuanda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,224
Üyeler
184,121
Son üye
zaltun
Geri