Recaizade Mahmut Ekrem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 988
Temu da komple mağaza kalkmış stok bekleyenler vardı ben dahil ne zaman gelir artık gelir mi?
Türkiye gönderimi mi kapadılar acabaTemu da komple mağaza kalkmış stok bekleyenler vardı ben dahil ne zaman gelir artık gelir mi?
Uçakta iade edenler yüzünden oldu galiba.Türkiye gönderimi mi kapadılar acaba![]()
fırsatçı s"refsizler yüzünden oldu hertürlü para iadesi almaya çalışıyorlar firmanın yerinde olsam bende satışlarımı türkiyeye kapatırım.Temu da komple mağaza kalkmış stok bekleyenler vardı ben dahil ne zaman gelir artık gelir mi?
Ulan kaçırdık yaa .Üretimden kaldırıldı galiba hocam allahtan son stokta beyazı beklemek yerine mavisinden almışım![]()
Gelirse bekleriz sıkıntı yok beyazını almayı düşünüyorum.fırsatçı s"refsizler yüzünden oldu hertürlü para iadesi almaya çalışıyorlar firmanın yerinde olsam bende satışlarımı türkiyeye kapatırım.
Buradan o s"refsizlere sesleniyorum insallah ettiğinizi bulursunuz sizin yüzünüzden ülkenin adı kirleniyor.
Bu para iadesi mevzusunu kötü niyetle kullananlar gerçekten ahlak yoksunları ya zaten olduğundan düşük fiyata alıyorsunuz hala çakallık peşindesiniz.fırsatçı s"refsizler yüzünden oldu hertürlü para iadesi almaya çalışıyorlar firmanın yerinde olsam bende satışlarımı türkiyeye kapatırım.
Buradan o s"refsizlere sesleniyorum insallah ettiğinizi bulursunuz sizin yüzünüzden ülkenin adı kirleniyor.
İnşallah gelir tekrar.onca şeyden sonra magazanın uzun süre türkiyeye satış açıcagını düşünmüyorum.
kanka adamlar elinde kalan son apexleri saldılar kapattılar magazayı.kalkmadı la sıkıntı yok 2 3 güne açılır
lan kapanmadı mağaza bakımda yazıyorkanka adamlar elinde kalan son apexleri saldılar kapattılar magazayı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
türkiyeye satışları tamamen yok şuanda
Sanmıyorum tamamen kapattıklarını ama açılması sürebiliyormuş baya.kanka adamlar elinde kalan son apexleri saldılar kapattılar magazayı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
türkiyeye satışları tamamen yok şuanda