Param güvende ile alcaksan o para normal . 1450 ye almıştım bende . Kullanıyorum memnunum . Skatez leri biraz yavaş onun dışında çok güzel mouse . Stand olarak , görünüş olarak güzel bir mouse .Merhabalar bir kablosuz mouse almayı düşünüyorum ve 1.5kya kapalı kutu ajazz aj159 pro 8k hz gördüm alınır mı?
Param güvende haklısınız ama apexte kronik sorunlar var demişlerdi. Şans işi biraz pro alıp kopma yaşayanda var.Alınır ama bütçeni bir tık arttırabiliyorsan Apex modeli daha iyi. Ekranı da var standında.
Ibandan ödeme yapıp kargoyla alma dolandırıcı çok piyasa da. Sahibinden den falan alacaksan param güvende kullan 100-200TL bir şey ekliyor.
Valla kronik sorun durumunu bende duydum, günlük kullanımda başıma gelmedi ancak bazen şarj etmeyi unuttuğumda standdan kabloyu çekip mouse a takıyorum oyun esnasında bu durumu yaşadığımda. Şarjı dolunca kablodan tekrar standa geçtiğimde yaklaşık 2 aylık kullanımımda 2-3 defa yaşadım. O da teknik sebepten değil yazılımdan kaynaklı. Mouse standa bağlanıyor, yazılım mouse u göremiyor. Böyle olduğunda bilgisayarı yeniden başlatıp çözüyorum işi hiç olmaması tabii ki daha iyi ama minimum 3-4K lık mouse lar ile aynı teknik özelliğe sahip mouse u 1.5-2K bandında alıyoruz. O yüzden çok da şikayet etmiyorum. Ayrıca 8KHz olayı tamamen hava cıva ya. O kadar hızlı bitiyor ki şarjı, 5-6K ya Razer vs. ya da harici şarj edilebilir pil ile çalışan bir fare kullanmıyorsanız hepsinde aynı durum söz konusu. 1KHz e çektim yoğun kullanımda 2 günü çıkarıyor bende şarjı. En büyük eksikliği standdan kablosuz 8KHz verebiliyor ama kablodan veremiyor çok ilginç.Param güvende haklısınız ama apexte kronik sorunlar var demişlerdi. Şans işi biraz pro alıp kopma yaşayanda var.
Her elektronik cihazda olabiliyor yapacak bir şey yok. Aj159 pro var bende. Gayet memnuum. 800 e bedava 1.5k da hakkıdır. fazlasını vermeye gerek yok. 8kz dediğiniz gibi lüzümsuz. 144 ekranı olan 1k da 240 üstü olan 2k da kullansın yeterli.Valla kronik sorun durumunu bende duydum, günlük kullanımda başıma gelmedi ancak bazen şarj etmeyi unuttuğumda standdan kabloyu çekip mouse a takıyorum oyun esnasında bu durumu yaşadığımda. Şarjı dolunca kablodan tekrar standa geçtiğimde yaklaşık 2 aylık kullanımımda 2-3 defa yaşadım. O da teknik sebepten değil yazılımdan kaynaklı. Mouse standa bağlanıyor, yazılım mouse u göremiyor. Böyle olduğunda bilgisayarı yeniden başlatıp çözüyorum işi hiç olmaması tabii ki daha iyi ama minimum 3-4K lık mouse lar ile aynı teknik özelliğe sahip mouse u 1.5-2K bandında alıyoruz. O yüzden çok da şikayet etmiyorum. Ayrıca 8KHz olayı tamamen hava cıva ya. O kadar hızlı bitiyor ki şarjı, 5-6K ya Razer vs. ya da harici şarj edilebilir pil ile çalışan bir fare kullanmıyorsanız hepsinde aynı durum söz konusu. 1KHz e çektim yoğun kullanımda 2 günü çıkarıyor bende şarjı. En büyük eksikliği standdan kablosuz 8KHz verebiliyor ama kablodan veremiyor çok ilginç.
kaça geliyor ?Hayır iyzico ve parolpara kullanarak scyrox v6 al kesinlikle ajazz berbat çok kalitesiz
Düşük bir ihtimalle mouse sorunlu çıkabiliyor ben ve çevremde yaşayanlar var. Eğer alırsan ve bozuk çıkarsa iade almayabilir. parolapara ve iyzico ile scyrox öneririm aktif olarak kullanıyorum.Merhabalar bir kablosuz mouse almayı düşünüyorum ve 1.5kya kapalı kutu ajazz aj159 pro 8k hz gördüm alınır mı?
5 tane ajazz mouse aldım temudan hiçbirinde sorun çıkmadı çıktı diyenler ya bişeyini kurcalıyor. Vee ayrıca zaten bu teknolojik alet illaha çıkacak 1000 kişide 2-3 kişide çıkmış diye hepsi sorunlu değil aynı şey en ünlü razer markası içinde geçerli onlardada sorunlar çıkıyor hepsimi bozuk??Düşük bir ihtimalle mouse sorunlu çıkabiliyor ben ve çevremde yaşayanlar var. Eğer alırsan ve bozuk çıkarsa iade almayabilir. parolapara ve iyzico ile scyrox öneririm aktif olarak kullanıyorum.