Ajazz Aj159 Pro alınır mı

tunahanozler

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
92
Merhaba şuan 800tlye denk geliyor bu mouse g102 kullanıyorum pek fark ettirir mi gerek var mı sizce?

Bedava alınır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 katı elindekinin.

Knk Allah aşkına hâlâ soruyormusun konuda bir ton konuşuldu bu mouse sence O kadar iyi Bir mouse olmasa bu kadar konuşulur muydu ?

Ajazz 159 Pro donanım olarak alabileceğin en iyi mouselardan biri 8K dongle var Wifi/Bluetooth/kablolu destekliyor şarj istasyonu var vs. Vs.

Ayrıca Avrupa'da vs. 45$ minimum yani 1.650TL bunun diğer modeli 159 apex ise 65$ başlıyor Onun şarj istasyonuna gif koyabiliyorsun LCD ekranlı 700TL'ye alınabiliyordu kasımda Ma* gibi alamadım ben stok çok hızlı bitiyordu ve stok gelince'de param olmuyordu 😂

Kısaca Elindeki mouse'dan 10 kat daha iyi sorma al geç

Knk Allah aşkına hâlâ soruyormusun konuda bir ton konuşuldu bu mouse sence O kadar iyi Bir mouse olmasa bu kadar konuşulur muydu ?

Ajazz 159 Pro donanım olarak alabileceğin en iyi mouselardan biri 8K dongle var Wifi/Bluetooth/kablolu destekliyor şarj istasyonu var vs. Vs.

Ayrıca Avrupa'da vs. 45$ minimum yani 1.650TL bunun diğer modeli 159 apex ise 65$ başlıyor Onun şarj istasyonuna gif koyabiliyorsun LCD ekranlı 700TL'ye alınabiliyordu kasımda Ma* gibi alamadım ben stok çok hızlı bitiyordu ve stok gelince'de param olmuyordu 😂

Kısaca Elindeki mouse'dan 10 kat daha iyi sorma al geç
kanka konuları hiç okumadım ki :( eline sağlık açıklaman için.

Konuyu atarmısın
hocam konuyu bulamadım da bu link üzerinden aldım. Sipariş verilen cihazlardan olmuyormuş arkadaşımın telefonlarından aldım.😀https://www.temu.com/kuiper/uk1.htm...youtube&_x_ns_creative=4021560234&is_retain=1

kanka konuları hiç okumadım ki :( eline sağlık açıklaman için.

hocam konuyu bulamadım da bu link üzerinden aldım. Sipariş verilen cihazlardan olmuyormuş arkadaşımın telefonlarından aldım.😀https://www.temu.com/kuiper/uk1.htm...youtube&_x_ns_creative=4021560234&is_retain=1
Hocam konuyu okumama gerek yok ki zaten sadece sayfa sayılarına baksan anlardın

Ajazz 159 Pro konusu 900 Sayfa
Ajazz 159 apex konusu 550 Sayfa

Forumda popüler konular kısmına gir 2'ci Sırada 😂😂😂😂

aj199 var onun yerine alınır mı değer mi veya al sata gide rmi

Sitede arama yaparsanız bulursunuz.
Buradan cevap beklemek yerine daha hızlı çözüm sizin için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,002
Üyeler
184,869
Son üye
Pasalii
Geri