tunahanozler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 92
Merhaba şuan 800tlye denk geliyor bu mouse g102 kullanıyorum pek fark ettirir mi gerek var mı sizce?
link bırakmak serbest mi bilmiyorum ama forumda gezinirken buldum dün bir arkadaş paylaşmış o linke bastım 33tlye düştü vergiyle 800tl oldu 2 tane çektim.800 nasil denk geliyor temu indirimi bitmisti galiba
Konuyu atarmısınlink bırakmak serbest mi bilmiyorum ama forumda gezinirken buldum dün bir arkadaş paylaşmış o linke bastım 33tlye düştü vergiyle 800tl oldu 2 tane çektim.
kanka konuları hiç okumadım kiKnk Allah aşkına hâlâ soruyormusun konuda bir ton konuşuldu bu mouse sence O kadar iyi Bir mouse olmasa bu kadar konuşulur muydu ?
Ajazz 159 Pro donanım olarak alabileceğin en iyi mouselardan biri 8K dongle var Wifi/Bluetooth/kablolu destekliyor şarj istasyonu var vs. Vs.
Ayrıca Avrupa'da vs. 45$ minimum yani 1.650TL bunun diğer modeli 159 apex ise 65$ başlıyor Onun şarj istasyonuna gif koyabiliyorsun LCD ekranlı 700TL'ye alınabiliyordu kasımda Ma* gibi alamadım ben stok çok hızlı bitiyordu ve stok gelince'de param olmuyordu
Kısaca Elindeki mouse'dan 10 kat daha iyi sorma al geç
hocam konuyu bulamadım da bu link üzerinden aldım. Sipariş verilen cihazlardan olmuyormuş arkadaşımın telefonlarından aldım.Konuyu atarmısın
Hocam konuyu okumama gerek yok ki zaten sadece sayfa sayılarına baksan anlardınkanka konuları hiç okumadım kieline sağlık açıklaman için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam konuyu bulamadım da bu link üzerinden aldım. Sipariş verilen cihazlardan olmuyormuş arkadaşımın telefonlarından aldım.https://www.temu.com/kuiper/uk1.htm...youtube&_x_ns_creative=4021560234&is_retain=1
maşallaaaahhhHocam konuyu okumama gerek yok ki zaten sadece sayfa sayılarına baksan anlardın
Ajazz 159 Pro konusu 900 Sayfa
Ajazz 159 apex konusu 550 Sayfa
Forumda popüler konular kısmına gir 2'ci Sırada![]()
O kadar bereketli yanimaşallaaaahhh![]()
Ahaahah hocam bunun şarjı ne kadar gidiyor?O kadar bereketli yani![]()