Neler Yeni

Ajazz AJ159 Pro - Hayran kaldım

Dambıldor

80+ Silver
ULAN SENSÖRLER OPTİK OLUR ZATEN OPTİK OLMAYAN MOUSE SENSÖRÜ MÜ OLUR CAHİL KÖPEK LAOAPSJSOOSOWOSDODK SWİTCHİN ÖZELLİĞİNİ BELİRLEYEN ŞEY MODELİDİR. O OPTİK YAZISI MODEL OLMUYOR CAHİL OĞLU CAHİL. KUDURMUŞ GİTMİŞ ESKİ TROLL KONULARA BAKMIŞ BİR DE AHAHAHAHAH PRO ALDIM CAYIR CAYIR KULLANIYORUM AĞLAYABİLİRSİN AJAHAİAHAHAHAHAHA
Hala optical switch diye bir şey olduğunu anlamadı. SENSOR DEGIL switch. Yaş kaç mahsuru yoksa? Sadece googlea mouse optical switch yaz ve bak. 3 gun once mouseu bilgisayara takmayı bilmeyen adam ayriyeten Türkçeyi de okuyamıyor optik ve normal mouse switchi olduğunu bile bilmiyor üzüyor insanı.

Son düzenleme:

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
AJ159 Pro, Gladius II'ye göre küçük evet ama eline oturup oturmayacağı tutuş şekline ve elinin uzunluğuna bağlı. Elinin uzunluğunu ve tutuşunu söylersen yardımcı olabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selam, tartışmaya dahil değilim fakat daha güncel olması daha iyi olduğu anlamına gelmiyor. Evet katılıyorum daha güncel fakat PAW3395 gibi üst düzey bir sensör varken PixArt'ın PAW3950 gibi PAW 3395'in klonu olan bir sensörü piyasaya sürmüş olması tamamen pazarlama politikası. Bu konuda biraz yanılıyorsun bence.
Farkını normal bir insan anlayamaz zaten. hala 3395 in tercih edilmesinin nedeni de 3950 nin yeni bir sensör olması. 3395 herşeyiyle kendini kanıtlamış bir sensör uzun zamandır piyasada.İlerleyen zamanlarda 3950 yerini alabilir.

@zont1x adlı arkadaş sana gereken cevabı vermiş daha da konuşmaya gerek yok
Tamam en iyisi daha pahalıya satılan pro.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Onboarding Uzmanı
Bu mouse ile bu forumdaki bir konu vasıtasıyla tanıştım. Biraz araştırdıktan sonra fiyatı görünce vergilerle 600 TL gibi bir fiyata düşünmeden direkt aldım. Elimde iyi bir mouse vardı fakat gerçekten merak etmiştim. Bir arkadaşıma hediye etmeyi planlıyordum. Mouse geldi, kutu içeriği pek zengin değildi. Olsun dedim, bedavaya aldık sonuçta. İçini açtım, MCU'sunun PAN1080 ve bataryasının gayet iyi olduğunu gördüm. PAN1080'i araştırdım ve özellik olarak ileri düzey bir MCU olduğunu gördüm.

Ama ben yine de çok bir beklentiye girmeden fareyi bilgisayara 2.4ghz ile bağladım. Driverini yükledim, fareyi 8k hz'ye çektim. Mükemmel çalışıyordu. Faceit'te 8 tane maç attım ve size yemin ediyorum sahibi olduğum Logitech GPX Superlight'tan daha iyi çalışıyor. İnanamadım, hala inanamıyorum gerçi. 8K hz'nin bu denli kusursuz çalışacağını hiç beklemiyordum. Piyasa değeri şuan 4200 TL olan GPX'imde 2k hz bile yok. GPX'i satışa koydum, kesinlikle AJ159 Pro'yu kullanacağım. IPS olsun, acceleration olsun, polling rate olsun gerçekten GPX'ten çok daha önde.

Forumda bu farenin konusunu açıp bu fareden haberdar olmamı sağlayan kim varsa Allah razı olsun. Elmas madeni bulmuşsunuz resmen. Sırf size teşekkür etmek için hesap açtım. Farenin özellik olarak hiçbir aşağı kalır yanı yok, hatta artıları var. Keşke 2-3 tane daha alsaydım diyorum. Hepinize hayırlı forumlar diliyorum, emeği geçen kim varsa tekrardan teşekkürler.
Hocam aldığınız farenin linkini atabilir misiniz ☺️

Kylt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Koray
AJ159 Pro, Gladius II'ye göre küçük evet ama eline oturup oturmayacağı tutuş şekline ve elinin uzunluğuna bağlı. Elinin uzunluğunu ve tutuşunu söylersen yardımcı olabilirim.

Selam, tartışmaya dahil değilim fakat daha güncel olması daha iyi olduğu anlamına gelmiyor. Evet katılıyorum daha güncel fakat PAW3395 gibi üst düzey bir sensör varken PixArt'ın PAW3950 gibi PAW 3395'in klonu olan bir sensörü piyasaya sürmüş olması tamamen pazarlama politikası. Bu konuda biraz yanılıyorsun bence.
şimdi ben anlamadim hocam apexi olan biri kullanmali mi pro ile değişmeli mi?

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ali Mert Okuducu

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
ULAN SENSÖRLER OPTİK OLUR ZATEN OPTİK OLMAYAN MOUSE SENSÖRÜ MÜ OLUR CAHİL KÖPEK LAOAPSJSOOSOWOSDODK SWİTCHİN ÖZELLİĞİNİ BELİRLEYEN ŞEY MODELİDİR. O OPTİK YAZISI MODEL OLMUYOR CAHİL OĞLU CAHİL. KUDURMUŞ GİTMİŞ ESKİ TROLL KONULARA BAKMIŞ BİR DE AHAHAHAHAH PRO ALDIM CAYIR CAYIR KULLANIYORUM AĞLAYABİLİRSİN AJAHAİAHAHAHAHAHA
proyla sana mutluluklar kardeş biz apex kullanıcaz kolay gelsin.

şimdi ben anlamadim hocam apexi olan biri kullanmali mi pro ile değişmeli mi?
Hocam ikiside varsa elinizde hangisini istiyorsanız onu seçin.Sensör farkı arkadaşlar çokta hissedilmez diyor o yüzden tek bariz fark ekran gibi kalıyor anladım ben istediğinizi seçin.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı

mountexz

80+
Hala optical switch diye bir şey olduğunu anlamadı. SENSOR DEGIL switch. Yaş kaç mahsuru yoksa? Sadece googlea mouse optical switch yaz ve bak. 3 gun once mouseu bilgisayara takmayı bilmeyen adam ayriyeten Türkçeyi de okuyamıyor optik ve normal mouse switchi olduğunu bile bilmiyor üzüyor insanı.
Senin Allah bin türlü belanı versin hala optik switch diyor

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,691
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

WhatsApp Görsel 2024-11-11 saat 14.10.40_b74c2b6a.jpg

bilekten orta parmağın sonuna kadar 18cm elim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,544
Üyeler
160,856
Son üye
erdemizm
Top Bottom