Neler Yeni

Ajazz AJ159 Pro sorunu

RagnarLodbrok

80+ Bronze
1731332042729.png

1731332056056.png

Mouse'u pc görüyor ancak driver'da üstteki ekranda kalıyor ve mouse u kullanmaya çalıştığımda birkaç saniye çalışıyor sonra kesiliyor.

CycL0ne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Skati
Bende de driver hiç görmüyor

RagnarLodbrok

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de driver hiç görmüyor
Driver'ın görmemesi benim için çok sorun değil ama şu an mouse bildiğin çalışmıyor; kablo ile bağlıyorum çalışmıyor, dock üstüne takıyorum şarj olduğuna dair ışık dahi yanmıyor şu anda driver kurmadan önce onda sorun yoktu. Dock ise sorunsuz çalışıyor, anlamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ÇağkanKaplan
Hocam aynı model siyah aldım öle bir sorun yok

RagnarLodbrok

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aynı model siyah aldım öle bir sorun yok
Benim ürün de siyah ama anlamadım az önce sorunsuz şekilde şarj oluyordu, şarj ışığı söndükten sonra dock'un üzerinden aldım 2.4ghz aktifleştirdim birkaç saniye kullandım sonra kullanamadım. Şimdi tekrar deniyorum ne şarj olduğuna dair bir ışık yanıyor ne de mouse çalışıyor.

Yusufcuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yusuf

yaman..k

80+ Silver
Şahsi düşüncem bence bize iade olan ürünleri yeniden düzenleyerek sattılar gibi geliyor sıfır ürünlerde bu kadar sorun olması normal değil her gün forumda en az 3 tane filan konu açılıyor teknik sorunlar yüzünden.

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Şahsi düşüncem bence bize iade olan ürünleri yeniden düzenleyerek sattılar gibi geliyor sıfır ürünlerde bu kadar sorun olması normal değil her gün forumda en az 3 tane filan konu açılıyor teknik sorunlar yüzünden.
Diğer arkadaşları bilmiyorum ama bana gelen ürün ben driver indirene kadar sorunsuz çalışıyordu, driver indirdikten sonra bu sorunlar olmaya başladı hala da çözebilmiş değilim.

yaman..k

80+ Silver
Diğer arkadaşları bilmiyorum ama bana gelen ürün ben driver indirene kadar sorunsuz çalışıyordu, driver indirdikten sonra bu sorunlar olmaya başladı hala da çözebilmiş değilim.
Benim aldığım aj099 olan model driverı bırak çalışmıyordu , Ürünün kutusuda açılmış değil fakat üstünde deformasyonlar var büyük ihtimal iade ürünler.

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Benim aldığım aj099 olan model driverı bırak çalışmıyordu , Ürünün kutusuda açılmış değil fakat üstünde deformasyonlar var büyük ihtimal iade ürünler.
Bana gelen ürünün kutusunda da sorun yok hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Driver'dan apex modelini seçiyorum driver ekranı geliyor ama mouse yine çalışmıyor. Pro'yu seçince cihaz bulunamadı hatası veriyordu o yüzden apex seçtim.

Son düzenleme:
Top Bottom