RagnarLodbrok
80+ Bronze
Mouse'u pc görüyor ancak driver'da üstteki ekranda kalıyor ve mouse u kullanmaya çalıştığımda birkaç saniye çalışıyor sonra kesiliyor.
Driver'ın görmemesi benim için çok sorun değil ama şu an mouse bildiğin çalışmıyor; kablo ile bağlıyorum çalışmıyor, dock üstüne takıyorum şarj olduğuna dair ışık dahi yanmıyor şu anda driver kurmadan önce onda sorun yoktu. Dock ise sorunsuz çalışıyor, anlamadım.Bende de driver hiç görmüyor
Kablo da denedim olmadı hocam.bluetoothla mı bağladın dayı görmez tabi
Benim ürün de siyah ama anlamadım az önce sorunsuz şekilde şarj oluyordu, şarj ışığı söndükten sonra dock'un üzerinden aldım 2.4ghz aktifleştirdim birkaç saniye kullandım sonra kullanamadım. Şimdi tekrar deniyorum ne şarj olduğuna dair bir ışık yanıyor ne de mouse çalışıyor.Hocam aynı model siyah aldım öle bir sorun yok
Hocam driveri indirdiğin ekranda, yankış hatırlamıyorsam sağda ki driveri indirdin. Bir de sol da indirme işlemi var mini bir program onu da indirmen lazımAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mouse'u pc görüyor ancak driver'da üstteki ekranda kalıyor ve mouse u kullanmaya çalıştığımda birkaç saniye çalışıyor sonra kesiliyor.
Sadece soldakini indirdim hocam.Hocam driveri indirdiğin ekranda, yankış hatırlamıyorsam sağda ki driveri indirdin. Bir de sol da indirme işlemi var mini bir program onu da indirmen lazım
Diğer arkadaşları bilmiyorum ama bana gelen ürün ben driver indirene kadar sorunsuz çalışıyordu, driver indirdikten sonra bu sorunlar olmaya başladı hala da çözebilmiş değilim.Şahsi düşüncem bence bize iade olan ürünleri yeniden düzenleyerek sattılar gibi geliyor sıfır ürünlerde bu kadar sorun olması normal değil her gün forumda en az 3 tane filan konu açılıyor teknik sorunlar yüzünden.
Benim aldığım aj099 olan model driverı bırak çalışmıyordu , Ürünün kutusuda açılmış değil fakat üstünde deformasyonlar var büyük ihtimal iade ürünler.Diğer arkadaşları bilmiyorum ama bana gelen ürün ben driver indirene kadar sorunsuz çalışıyordu, driver indirdikten sonra bu sorunlar olmaya başladı hala da çözebilmiş değilim.
Bana gelen ürünün kutusunda da sorun yok hocam.Benim aldığım aj099 olan model driverı bırak çalışmıyordu , Ürünün kutusuda açılmış değil fakat üstünde deformasyonlar var büyük ihtimal iade ürünler.