RagnarLodbrok
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimse yardımcı olamıyor mu ya bari mouse'u nasıl sıfırlayacağımı bilen birisi yok mudur?
Bilgisayarda yeni kullanıcı açıp dener misinKimse yardımcı olamıyor mu ya bari mouse'u nasıl sıfırlayacağımı bilen birisi yok mudur?
Denedim hocam yine driver ekranında apex olarak açılıyor otomatik.Bilgisayarda yeni kullanıcı açıp dener misin
uygulamayı revo uninstaller ile komple kaldırıp,(kayıt defterini dahi temizleyip) uyg. yeniden kurulum yapar mısınız. sıfırdanDenedim hocam yine driver ekranında apex olarak açılıyor otomatik.
Onu da denedim hocam maalesef yine aynı şekilde apex olarak açılıyor.uygulamayı revo uninstaller komple kaldırıp, kayıt defterini dahi temizleyip yeniden kurulum yapar mısınız. sıfırdan
hocam o halde windows inecekOnu da denedim hocam maalesef yine aynı şekilde apex olarak açılıyor.
Pcye usb bellek ile format dahi attım hocam ama yine aynı sonuç.hocam o halde windows inecek
Elimde 2-3 tane laptop var ama hepsi bozuk olduğu için şu an mouse'u ayarlamak için kullanamam.başka pc de dene diyeceğim de 2.kasa nereden bulacan laptop falan varsa